Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: problém s vodou

problém s vodou 15 roků 8 měsíců ago #5043

• jarda
lidički nevíte náhodou nekdo proč semy vrací voda a přepadem vyteče ven . já tušim těsnění pod makovycí a nebo termostat mněl ste nekdo takovej problém poradte :|
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

problém s vodou 15 roků 8 měsíců ago #5046

• Slamak
Na broukovi jsem tento problem neměl, ale obecně tento problem je stejný na jakémkoliv motoru.Zkus ohřát motor na provozní teplotu, potom opatrně otevřít víčko expanzní nádobky/ bude to samozřejmě pod tlakem/ ale potom je důležitý aby ti někdo držel plyn ve vyšších otáčkách a ty budeš koukat do nádobky jestli tam přibývají vzduch.bubliny, jestli jo, tak je špatný to těsnění pod hlavou jak správně tušíš.V nejhorším případě může být prasklá vložka válce motoru nebo i hlava.

problém s vodou 15 roků 8 měsíců ago #5047

• Slamak
Ještě mě napadla jedna věc, vyndat termostat a jezdit bez něho a jestli to bude dělat pořád ,tak je to v motoru, ale klidně může být i špatná vodní pumpa a voda necirkuluje, nebo jde o to jestli při větší teplotě motoru spínají ventilátory u chladiče, ale těžko říct, protože neznám podrobnosti.

problém s vodou 15 roků 8 měsíců ago #5052

• jarda
díky skusim vymněnit termostat teda jestli ho najdu nevíš nahodou kde je :?:

problém s vodou 15 roků 8 měsíců ago #5056

• vosic
Kdyby to bylo těsnění pod hlavou,tak by to nemělo moc topit,zkus to,ta vodní pumpa je taky hodně pravděpodobná,kvuli ní jsem 3krát sundával hlavu a byla jen prasklá vrtulka a protáčela se a tím to vařilo.

problém s vodou 15 roků 8 měsíců ago #5059

• jarda
vyndal sem termostat vyskoušel jestly otvírá a nic tak sem dal novej tak čekám co to bude dělat kdyš sem to projel tak sem akorát dvakrát dolejval vodu neš se odvzdušnil . tak uvydim zejtra aš pojedu nekam dál .

problém s vodou 15 roků 8 měsíců ago #5070

• jarda
tak problém mi zústal stale stejný takže vojim připojení k počítači a ten snad bude chytřejší neš já . protoře já mněl rozebranej celej systém a ten je v pořádku , těsnění pod hlavou asy né toby šla voda hnet ven po nastartování a vodní pumpa vodu honí . a ucpaný to taky neni a termostat mám novej . no tak zemně dejá ten múj brouček pjekný JELITO :evil:

problém s vodou 15 roků 8 měsíců ago #5071

• Johnny
Tak to ti vůbec nezávidím. Byť nevím co s tím lze dělat, soucítím s tebou. Naše TDI naštěstí už 11 000 km drží a drží...

problém s vodou 15 roků 8 měsíců ago #5074

• Ingi
Hele a nemuze ten problem bejt opravdu nekde kolem pumpy? Neni tam nekde nejaka volna nebo praskla hadicka? Treba nekde pred pumpou jako, ze by tahla vzduch?
Obavam se kluku, ze to je nejakej mechanickej problem a pocitac bude mlcet :(

problém s vodou 15 roků 8 měsíců ago #5088

• jarda
já taky vjěřim ze to bude jen nějaká blbost já čekám nějakí čidlo a nebo topení tam sem nekoukal tam to múže být ucpaní ale nejdřív si počkám taten počítač a proberu to s mechanykem ten ty naše motory delá pořát :?
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.095 sekund