Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Diesel a zima....

Diesel a zima.... 15 roků 1 měsíc ago #8315

• Ingi
Tak jak si stoji vasi naftaci? Ja dneska prisel k autu a nenastartoval... :cry: Vcera auto stalo, jelikoz jsme sli po praci pit tak jsem jel sockou a dneska uz bylo zmrzly. Ja chci zase benziiiiiin!!! :lol:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Diesel a zima.... 15 roků 1 měsíc ago #8318

• Johnny
No já nevím, ale mě to startuje hned teď, ani nemusím dlouho žhavit... Tak mě napadá, jestli to nebude tím, že mám novou baterku a od loňska i žhavící svíčky :lol: .

Diesel a zima.... 15 roků 1 měsíc ago #8321

• Ingi
no ja mam sice starou baterku a stary zhavicky ale kdyz zhavim, tocim a nechytnu, tak uz moc jinejch moznosti neni nez blba nafta... :cry: Jsem v nedeli vzal debil u neznackovy cerpacky... Obcas tam vezmu kdyz jedu kolem a mam prazdnou... Ale to nemrzlo :)

Mimochodem, ty nase auta nemaj predehrev v nadrzi, ze ne?

Diesel a zima.... 15 roků 1 měsíc ago #8323

• Johnny
Aha, tak já sice netankuju u značkový čerpačky ale v JZD, nicméně má tam naftu z Parama a nikdy jsme s ní neměli problém. Ani nikdo jiný včetně zemědělců. A že tam naše firemní auta taknujeme už pěkně dlouho.

O tom nic nevím, máme akorát příhřev chladící kapaliny 3 žhavičema.

Diesel a zima.... 15 roků 1 měsíc ago #8324

• Káťa
Můj broučeek stojí už 10 dní u našich a maminka volala, žee to zkusila natočit a bez problémů to chytlo a to je tu tady už tak koleem -15 stupnů

Diesel a zima.... 15 roků 1 měsíc ago #8326

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
I když mrzne, tak nastartuju v pohodě. Máme v garáži docela teplo :) . Když mě nešlo předminulou zimu startovat, tak to vyřešila nová baterka. Když nešlo nastartovat v létě, vyřešil to nový palivový filtr.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Diesel a zima.... 15 roků 1 měsíc ago #8327

• Johnny
Káťo, že by se u beery blejsklo na lepší časy? Startuje to v pohodě a už si moc nestěžuješ na její problémy...

Diesel a zima.... 15 roků 1 měsíc ago #8328

• Ingi
Tak jsme to na noc dali do vyhraty dilny a rano mi kamos volal, ze prisel do prace a v pohode to natocil... Tak pro jistotu vymenime zhavici svicky jelikoz nevim jak jsou tam tyhle dlouho a snad uz to bude taky v poho :) Se proste stane, no :roll:

Diesel a zima.... 15 roků 1 měsíc ago #8331

• Johnny
No, uvidíš... Hlavně ať jezdíš a moc tě autíčko nezlobí, pak je k vzteku. 8-)

Diesel a zima.... 15 roků 1 měsíc ago #8340

• Ingi
Tak svicky byly na VAGu prej OK, tak jsem sazel na baterku a dal novou a furt kdyz pres noc vymrznu tak nenastartuju. Vcera jsem potreboval nutne jet tak jsme to roztahli :cry: Chytlo to hned ale dobry to urcite pro motor neni. Kazdopadne to chudak bude muset vydrzet jeste jednou :cry: Ted mame podezdreni na rele casovani zhaveni.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.094 sekund