Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Kryt motoru 2.0

Kryt motoru 2.0 14 roků 8 měsíců ago #9336

• ZuB103
Hojas mám takovou prozbičku neměl byste někdo fotku beetla ze spodu konkrétně bych potřeboval vidět jak vypadá zakrytování motoru u 2.0 připadá mi že mi tam chybí ten středoví kryt. . .

A ještě bych měl dotaz na někoho kdo má zkušenosti s e-cat. cz našel jsem tam asi ten kryt, a když si jej rozkliknu tak se mi tam podním ukáže ještě jeden kryt kde je napsané zboží zaměnitelné nebo tak něco a stojí polovinu tak bych se chtěl zeptat jako jestly to je třeba jen od jiné značky nebo co to znamená
Přílohy:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Kryt motoru 2.0 14 roků 8 měsíců ago #9337

• fordak
je to jiný výrobce, benzín má tento krátký kryt, ten kryt který kryje celý motorový prostor je u nafťáku. Teoreticky by měl jít namontovat, pokud motor 2,0 netrčí níž jak naftový. Já mám 1,6 a když jsem se zběžně díval tak bych ten naftový tam dostal. Netušímjestli jsou vžak na benzínovém motoru úchyty v zadní části, za které se kryt u nafťáku chytá

Kryt motoru 2.0 14 roků 8 měsíců ago #9339

• ZuB103
no na zadní tam nejsou právě jak jsem přezouval tak jsem se díval protože mi tam ktepal ten boční kryt a zrovna v tu chvíli mě nenapadlo že tam chybí nějakej prostřední ale byli tam úchyty jen na boku a vepředu ono se to všechno propojí no ještě mrknu pod to auto jestly ho tam fakt nemám :D no a obědnám ten levnější :)

Kryt motoru 2.0 14 roků 8 měsíců ago #9340

• ZuB103
tady sem pořídil pár foto a sice kvalita nic moc fotil jsem to jen tak když auto stálo lehce s kopečka ale myslím si že na některé fotce de vidět že tam něco chybí už podle dírek na šruby které jsou prázné
Přílohy:

Kryt motoru 2.0 14 roků 8 měsíců ago #9341

• ZuB103
foto 4
Přílohy:

Kryt motoru 2.0 14 roků 8 měsíců ago #9351

• fordak
tak nějak by to mělo vypadat. Obrázky jsou orientační, ale úchyty zhruba odpovídají. Jakmile seženu správné obrázky tak je sem dám
1 benzín ( obrázek 8 )
2 nafta ( obrazek 3 )
Přílohy:

Kryt motoru 2.0 14 roků 8 měsíců ago #9355

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Na 1.8T je ten kryt stejnej? Me tam taky chybi. Je to jen ten spodni plast na 2.0, nebo jsou k tomu i bocni dva plasty, na ktere se prichiti ten spodni? U TDI jsem pred mesicem menil prave ty dva bocni plasty a ten velkej spodni. S tim, jestli dat original nebo ne je to jedno. Daval jsem tam neoriginal. Bylo to stejny, jen to chtelo vic sily, protoze to nepasovalo jak by melo. Ale povedlo se.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Kryt motoru 2.0 14 roků 8 měsíců ago #9362

• ZuB103
já tam mám aj ty boční boční, ale podle toho obrázku tam nejsou vidět ty boční

Kryt motoru 2.0 14 roků 8 měsíců ago #9363

• ZuB103
tak jsem objednal ten kryt za těch 468,- nebo kolik to tam bylo tak uvidíme snad to tam bude sedět

Kryt motoru 2.0 14 roků 8 měsíců ago #9366

• Ingi
Me teda docela prekvapilo, ze je to tak levny... cekal jsem nejakou hroznou dardu a ono docela v poho....
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.062 sekund