Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Ručná brzda a radiaca páka

Ručná brzda a radiaca páka 13 roků 8 měsíců ago #11993

• Murko.11
Ahojte, prosím vás vie mi niekto poradit, potrebovala by som vymenit páku ručkej brzdy.Zlomil sa mi ten cuplík čo sa stláča aby sa dala povolit ručná.Či je lepšie vymenit ju celú (bez laniek) alebo sa dá vymenit len tá koncovka.A ako sa to rozoberá. ... A chcela by som aj novú gulu na radiacej páke (šaltpáke) a neviem ako začat ako sa to rozoberá.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Ručná brzda a radiaca páka 13 roků 8 měsíců ago #12018

• GEORGE
Řadící páku, nebo vlastněkulu vyměníš tak, že uvolníš rámeček manžety. Podebereš to šroubovákem plochym a ono to vyskočí, potom to přehrneš přes kouli řadící páky. Objeví se ti na spodu kule kovová sponka kterou roztahneš a sundáš směrem dolů, pak už kulu vytahneš i s rámečkem a manžetou směrem nahoru a je to. Kůže je tam přehrnutá to uvidíš. Doporučoval bych ti vyměnit i tu kůži protože bývá pod kulou odřená a je to obyčejná koženka, tak raději zakvalitní kůži, už jsem to také měnil když jsem měnil kulu za novou. Koupil jsem chromový rámeček a překryl jsem sním ukončení kůže, vypadá to báječně. S ruční brzdou nemohu poradit, zatím jsem nerozdělával. Čau GEORGE.
Přílohy:

Ručná brzda a radiaca páka 13 roků 8 měsíců ago #12019

• GEORGE
Ještě rámeček.
Přílohy:

Ručná brzda a radiaca páka 13 roků 8 měsíců ago #12049

• Murko.11
Moc dakujem neni to také zložité ako som si myslela. Kožu si dám ušit a gulu už mám vyhliadnutú :D Len práve by som potrebovala tú ručnú. Ale dakujem ;)

Ručná brzda a radiaca páka 13 roků 8 měsíců ago #12160

• Johnny
Ruční brzda by se měla dát jen vytáhnout, v pondělí bych to zkusil a dám ti vědět. Taky mě totiž trápí ulomené tlačítko.

Ručná brzda a radiaca páka 13 roků 8 měsíců ago #12277

• Murko.11
Dakujem budem rada. Som aj troška rada že som neni sama kto to má ulomené. :D

Ručná brzda a radiaca páka 13 roků 8 měsíců ago #13019

• Murko.11
Johnny, ty si na mna zabudol? :cry:

Ručná brzda a radiaca páka 13 roků 8 měsíců ago #13179

• Johnny
Ahoj, jen trošku nestíhám. Tlačítko vypadá jako součást mechanismu, tedy nemá nic společného s krytem. Jinak kryt vyndáš tak, že zespod madla ruční brzdy je takový plastík, ten musíš vychlípnout a pak jen silně zatáhnout a madlo je venku.

Ručná brzda a radiaca páka 13 roků 8 měsíců ago #13180

• Murko.11
Aha no ja som si myslela že si na mna zabudol ;) Tak potom pohodka. No skúsim dačo pošpekulovat.Dakujem ti :D

Ručná brzda a radiaca páka 13 roků 8 měsíců ago #13367

• LuFi
zatahni ruční brzdu a ze spodu je takovej čudl, tam píchni šroubovák a madlo ručky vytáhni směrem k palubivce. Za 30s máš hotovo. . . ;)
Přílohy:
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.095 sekund