Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Nefunkční podsvícení ovladačů klimatizace

Nefunkční podsvícení ovladačů klimatizace 16 roků 5 měsíců ago #743

• Lady
Káťo ty se v tom hrabeš a si holka? hmm to by se mi doma líbilo mít dva brouky v garáži a holku se kterou se bych se v něm mohl hrabat :lol: no budu se muset po nějaké takové poohlédnout...jo dneska sem si přivstal a mrknul a mi svítí uplně všechno...uf...už sem myslel že to budu muset rozhodit :lol:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Nefunkční podsvícení ovladačů klimatizace 16 roků 5 měsíců ago #744

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Lady napsal:
Káťo ty se v tom hrabeš a si holka? hmm to by se mi doma líbilo mít dva brouky v garáži a holku se kterou se bych se v něm mohl hrabat :lol: no budu se muset po nějaké takové poohlédnout...jo dneska sem si přivstal a mrknul a mi svítí uplně všechno...uf...už sem myslel že to budu muset rozhodit :lol:
Máš přijet na sraz, tam by Káťu aspoň mohl potkat, když už nic víc ;) . Jiank teď se jdu kouknout aspoň na pojistky, třeba to nesvítí kvůli tomu. Ráno čeká Brouka důkladná očista.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Nefunkční podsvícení ovladačů klimatizace 16 roků 5 měsíců ago #753

• Káťa
Beczi napsal:
Lady napsal:
Máš přijet na sraz, tam by Káťu aspoň mohl potkat, když už nic víc ;) . Jiank teď se jdu kouknout aspoň na pojistky, třeba to nesvítí kvůli tomu. Ráno čeká Brouka důkladná očista.

Už jsem to s klukama někde rozebírala ..... pokud mi na servis stačí garáž a vercajk, tak si brouka servisuju sama

Jinak si zítra beru půl dne dovču, abych Beerdu dala do normálního stavu Nádrž už je plná, tak teď už jen vyblejskat :D

Nefunkční podsvícení ovladačů klimatizace 16 roků 4 měsíců ago #763

• M@ly
zdarec jak jsem si to tu cetl tak jsem se teda hodne zamotal pac teda nechapu kde jsou ty 4 srouky vim o dvou za radiem a dalsi kde jsoou teda netusim a jeste me teda trapi jak mam vytahnout ty kolecka topeni ventilatoru a volbu teploty vzduchu :cry:

Nefunkční podsvícení ovladačů klimatizace 16 roků 4 měsíců ago #764

• Lady
M@ly napsal:
zdarec jak jsem si to tu cetl tak jsem se teda hodne zamotal pac teda nechapu kde jsou ty 4 srouky vim o dvou za radiem a dalsi kde jsoou teda netusim a jeste me teda trapi jak mam vytahnout ty kolecka topeni ventilatoru a volbu teploty vzduchu :cry:

Asi se budu muset pro vás naučit zmenšovat fotky..tam by to šlo krásně vidět....když chceš povolit celý ten střední díl ve kterém je rádio a ty kulaté ovládače,tak tam je několik šroubů šroubu, dva uplně nahoře pod tím tropédem, jak tomu někteří říkají,dva pod rádiem a dole pod těma vypínačema na esp a spol další...a Pokud chceš dosat ven ty kolečka musíš ten střed sundat celý...

Nefunkční podsvícení ovladačů klimatizace 16 roků 4 měsíců ago #765

• cervik
tak ani nam nesviti osvetleni klimi jako prvni krok bych mrknul na pojistky nevite nekdo ktera to je??? pokud to nebude tim nevite tedy nekdo co jsou tam za zarovky??? kdyztak bych to prvni tyden v zari otevrel a nafotil ale jak rikam nejdriv bych rad pojistky tak poradi nekdo??

Nefunkční podsvícení ovladačů klimatizace 16 roků 4 měsíců ago #766

• eALIEN
Ty pojistky jsou rozepsaný v manuálu, kterej je na webu ke stažení ;) Stačí dohledat :!:

Nefunkční podsvícení ovladačů klimatizace 16 roků 4 měsíců ago #769

• M@ly
parada to jsem chtel vedet diky ;)

Nefunkční podsvícení ovladačů klimatizace 16 roků 4 měsíců ago #1000

• Lady
Ted jsem si pročítal vw forum a dočet sem se že v golfu4 se dají ovládací kolečka vytáhnout pomocí kleští a hadru a pak se pinzetou dá vyměnit nesvitící žarovka...třeba to bude u beetlu taky tak a nebudem muset rozebírat celý středový panel...takže mrkněte a pak dejte vědět...http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=3 ... 30....tady je odkaz

Nefunkční podsvícení ovladačů klimatizace 16 roků 4 měsíců ago #1003

• Káťa
no tak to vypadá, že se do toho asi o víkendu pustím, aby jsme si konečně vyjasnili, jak se to vlastně dělá ;)
Vygenerováno za 0.136 sekund