Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Ukazatele blinkru na palubní desce

Ukazatele blinkru na palubní desce 16 roků 4 měsíců ago #919

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
eALIEN napsal:
Beczi, tak jestli je to takhle, tak to dělá i u všech ostatních :D Protože když to opravdu prudce pustíš nebo to ještě pošťouchneš tak to problikne i u mě :lol: S tímhle si vážně nelam hlavu :D
Ale mě to štve..... každej detail, co kde vrzne atd. Další problém s čím se tu brzo rozepíšu, je takovy maly světýlko...asi prosvítání pod ukazatelem rychlosti. Spíš tam kde je ukazatel paliva, tak je tam malá škvíra a prosvítá tama ...úplně nalevo, v té hraně :-(
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Ukazatele blinkru na palubní desce 16 roků 4 měsíců ago #929

• eALIEN
No vidíš a mě zas sere, že cejtím každou díru na silnici kvůli tomu svýmu upravenýmu podvozku :D Ale zase řežu zatáčky klidně ve 150 a pohoda .... 8-)

Ukazatele blinkru na palubní desce 16 roků 4 měsíců ago #930

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
eALIEN napsal:
No vidíš a mě zas sere, že cejtím každou díru na silnici kvůli tomu svýmu upravenýmu podvozku :D Ale zase řežu zatáčky klidně ve 150 a pohoda .... 8-)
Jo to cítím taky... ale zase vím že si za to můžu sám těma novejma kolama. Nijak mě to nevadí až do té doby co najedu do díry... to je pak slušná rana :( ... už proto se těším na zimu až se zase povozím na 205/55 pneu s originál liťákama :) .
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Ukazatele blinkru na palubní desce 16 roků 3 týdnů ago #2750

• Johnny
Pánové, tak si to tam nedávejte :lol: :lol: . Na léto na Broukovi zůstávaj origo 16" Highline - ty masívní. Mě se líběj a radši ty prachy nacpem do rozvoje firmy než za disky, který stejně při jejich velikosti trefím při nejbližším spěšném parkování.

Budu si dávat páčku blinkrů ze Supa, má lepší ovládání tempomatu, taky mě zlobí to zpětný probliknutí.

Ukazatele blinkru na palubní desce 16 roků 3 týdnů ago #2752

• nina-ricci
Johnny napsal:
Pánové, tak si to tam nedávejte :lol: :lol: . Na léto na Broukovi zůstávaj origo 16" Highline - ty masívní. Mě se líběj a radši ty prachy nacpem do rozvoje firmy než za disky, který stejně při jejich velikosti trefím při nejbližším spěšném parkování.

Bože tenhle člověk mi mluví z duše. Mě se strašně líbí pořádný kola, vždycky je pochválím, uslintnu a když se uklidním, zjistím,že jsem ráda za 205/16, přesně dle doporučení ve velkém techničáku a už i z hlediska pohodlnější jízdy a možného budoucího prodeje je lepší zachovat auto v co nejlepším stavu a ne si servat a oddělat tlumiče parádou ( i když ta paráda je moooc lákavá!!!) ;)

Ukazatele blinkru na palubní desce 16 roků 3 týdnů ago #2755

• Johnny
Vidíš, ty tlumiče mě ani nenapadly, ale souhlas... Salámy patřej na supersporty, Beetle vypadá dobře i s 205/55 R16. Neříkám že pořádný kola neudělaj parádu, ale...
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.057 sekund