Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Parkovací senzory

Parkovací senzory 16 roků 2 týdnů ago #2900

• evicak
To eAlien:
Já na to, co se s těma ostřikovačema stalo, taky časem přišla. A rozmrazovač zámků mám. A v ostřikovačích mám nemrznoucí směs do minus třiceti ;) Rozhodně je to ale záležitost, která nováčka zaskočí, podruhé už však ne.
Co se týče parkovacích senzorů - je ti jasný, že když nefungují a jezdím už pár měsíců, že zvládám zaparkovat i bez nich ;) . Nic jiného, než naučit se to, mi nezbylo. Ale suhlasím, že ty oblé tvary a nevšední tvar auta mi dávají zabrat a stále hledám odhad a to nejen vzadu. S jinými auty mi to přišlo snazší. Je to i o tom, že nabořit Brouka je celkem větší luxus, než blbou Fabku.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Parkovací senzory 16 roků 2 týdnů ago #2901

• evicak
Lady napsal:
Asi bych se měl stydět :oops: ale já bych je přivítal,ne že bych neuměl parkovat,ale ty oblé tvary,na ty si neumím zvyknout..pracovním transitem sem podle zrcátek zaparkoval kamkoli a to i na těsno,ale broukem mi to moc nejde..možná to bude i tím že to je moje auto a ne firmení :lol: ale i tak mám všude dycky hodně místa i tak si myslím že už mám stát...prostě to chce asi víc cviku.

Díky za podporu ;) Žádný učený z nebe nespadl, rozhodně není za co se sydět.

Parkovací senzory 16 roků 2 týdnů ago #2905

• eALIEN
Nebojte, rozhodně jsem to nepodal tak, aby jste se za něco styděli :D S tím začal Lady sám od sebe .... já už si s broučkem rozumím a parkuje nám to skoro samo ;) Další věc je ta, že všechny ty plastíky vzadu i vepředu jsou poměrně měkký a pružný a pokud člověk necouvá příliš rychle, tak to ťuknutí nestojí ani za řeč .... maximálně vám hrozí drobná oděrka v laku a tá se dá poměrné snadno rozleštit nebo opravit korekční tužkou :!:
Daleko horší už to je, pokud vás někdo ťukne do dveří, ty už z plastu nejsou a tam mě to osobně dost sere :x

Parkovací senzory 16 roků 2 týdnů ago #2909

• Ingi
souhlas, rovny ohromny dvere bez jakyho koliv prolisu za kterej by se nejaka ta dupka schovala.... Taky kde to jde se snazim parkovat do rady a ne vedle sebe :lol:

Parkovací senzory 16 roků 2 týdnů ago #2913

• Johnny
Já sháním garážový stání...
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.051 sekund