Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Tuningova zadní světla vaše zkušenost????

Tuningova zadní světla vaše zkušenost???? 16 roků 2 měsíců ago #1928

• cervik
Zdravim vás mel bych jeden dotaz nemate nekdo zkušenosti z tuning zadnimi LED světly jejich vydrz, kvalita, zpracovani, svitivost, viditelnost blinkru jejich pro a proti atd popripade kdyby nekdo mel fotky primo na aute jak vypadaji rozsvicena svetla diky

Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Tuningova zadní světla vaše zkušenost???? 16 roků 2 měsíců ago #1931

• Moni
Já je mám na autě, ale červený. Nejdřív jsem je vůbec nechtěla, moc se mi nelíbily... :) Ale musela jsem je pořídit, protože jsem do nich musela dát mlhovku a zpátečku (kvůli zpátečce jsem potřebovala čirý plast na světle - tedy bílé světlo, což originál nemají). A teď když je mám na autě jsem z nich nadšená, podle mě vypadají výborně. :D O víkend bych je vyfotila rozsvícený a dala sem fotku... ;)

Tuningova zadní světla vaše zkušenost???? 16 roků 2 měsíců ago #1935

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
To sou fakt ty světla Moni co tam máš? :lol: ... a že se nepochlubíš. O těchto já uvažuju už měsíce. Sem myslel že tam máš nějaky speciální dovezeny z německa. Ale že to sou tyhle sem nepoznal. Na vlastní oči se mě moc líbí, tak do nich půjdu časem taky. Škoda že sem je neviděl jak svítí. Chcu je proto že doufám, že svítí v noci víc - tím pádem jsou bezpečnější.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Tuningova zadní světla vaše zkušenost???? 16 roků 2 měsíců ago #1936

• Ingi
Urco dej Moni, i ja jsem na ne zvedavej. Zrovna tenhle tuning me nejak taky nebere. Docela se mi libej ty originaly, ale treba se mi zacnou libit i nejaky jiny ;)

Tuningova zadní světla vaše zkušenost???? 16 roků 2 měsíců ago #1938

• Drobček
Maju ich na Aukre a cena je 4600 CZK,,Docela slusne ale ja necham klasicke a hodim mracitka,

Tuningova zadní světla vaše zkušenost???? 16 roků 2 měsíců ago #1944

• Moni
Mám přímo tyhle FK červený diodový... O víkend udělám foto a dám sem na ukázku. :)

Tuningova zadní světla vaše zkušenost???? 16 roků 2 měsíců ago #1946

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Drobček napsal:
Maju ich na Aukre a cena je 4600 CZK,,Docela slusne ale ja necham klasicke a hodim mracitka,
Na www.autodoplnky.cz jsou za skoro stejnou cenu 4 845 Kč/pár a doprava zdarma . Lepší jak s dopravou z německa za 4 750,00 Kč. To už se pak těžko reklamuje.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Tuningova zadní světla vaše zkušenost???? 16 roků 2 měsíců ago #1953

• jarda
přemejšleli ste někdo jakou mají vídrž svvít se musí pořad a ty led diody se vymněnit nedaj tak co když odejde blinkr . dový svetlo :?: takže když tuningový svetla tak na žárovki :idea:

Tuningova zadní světla vaše zkušenost???? 16 roků 2 měsíců ago #1954

• Moni
Jardo, blinkr??? Když ti odejde blinkr, tak prostě vyměníš žárovku! :lol: Diody jsou parkovačky a potkávací. Máš pravdu, že vyměnit nejdou. Tak uvidíme, jak dlouho vydrží... Zatím vše bez problémů. Zase na druhou stranu si myslím, že investice 4.700 Kč není nijak veliká a tak za dva roky se mi stejně budou asi líbit zase úplně jiný, nový světla a koupím ty... :D Ne?

Tuningova zadní světla vaše zkušenost???? 16 roků 2 měsíců ago #1955

• eALIEN
Já osobně kam můžu, tam cpu diody .... nejen že vydrží neporovnatelně dýl než žárovka (jsou téměř nezničitelný - pokud na ně nevemete kladivo a majzlík) ale hlavně tolik nezatěžujou el. systém autíka jako žárovky a pokud se někdy rozhodnou odejít do věčných lovišť (což za vašeho života nejspíš nehrozí) tak sebou nevemou pojistku. ;)
Vygenerováno za 0.070 sekund