Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Rezerva?

Rezerva? 15 roků 4 měsíců ago #7650

• Ingi
Tak kdopak se chysta vyhodit rezervu? :D Ja bych se ji asi zbavil ale nevim jestli z naseho auta muzeme, protoze nekde je rezerva jako bezpecnostni prvek a bojim se, ze u nas by to tak mohlo byt, ze chrani pri narazu zezadu...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Rezerva? 15 roků 4 měsíců ago #7656

• Lady
Týjo ....si šikulka Ingi....sem si lámal hlavu jak to s tou bezpečnostní výbavou myslí a tohle mě nenapadlo....no překvapuješ mě čím dál víc....za optaní by to stálo,sice nevím jestli bych ji vytáhnul,ale je dobré to vědět.

Rezerva? 15 roků 4 měsíců ago #7659

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Myslím že ten zákon, kdy stačí používat jen sprej ještě neschválili a odložili ne? Každopádně aspoň na to ježdění okolo domu ji pak vyndám a na delší trasu ji budu brát. A když to do tebe někdo nakouří zezadu, tak je to myslím jedno. Ochránit tě musí rám a plechy, a ne reserva.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Rezerva? 15 roků 4 měsíců ago #7660

• Ingi
Ale tim se Beczi mysli jako ne, ze by rezerva mela pred narazem chranit tebe, ale je to v tom aute jako jedna z deformacnich zon. A je jedno co ma uchranit, ale kdyz to tak bude od vyrobce jako, ze tam ma ten ucel tak ji stejne nebudeme moct vyndat. Me by se to ale libilo. Vsechen bordel, co mam v kufru by sel pekne do diry a v kufru by bylo hezky uklizeno :D
Stejne za tech 12 let co jezdim jsem rezervu potreboval jen jednou. Ale to sem jeste nemel asistencky :D

Rezerva? 15 roků 3 měsíců ago #7710

• Ingi
Ingi napsal:
Vážený pane Mudro,

u vozu VW New Beetle lze nahradit rezervu tzv. opravárenskou sadou.

S pozdravem

Premysl RYSKA
Import VOLKSWAGEN Group s.r.o.
Radlická 740/113d
CZ 158 00 Praha 5

Tel: +420 251 033 884
GSM: +420 739 546 596

http://www.ivg.cz
http://www.volkswagen.cz
http://www.audi.cz
http://www.seat.cz
http://www.auto-plus.cz

Original Message
From: IVG_AS_Customer_care
Sent: Thursday, September 24, 2009 1:14 PM
To: Ryska, Premysl Ing.
Subject: FW: Pozadavek na informaci - volkswagen.cz

Ahoj Přemku,

prosím o pomoc s dotazem.

Děkuji
Hanka

Hana Provazníková
Péče o zákazníky / Kundenbetreuung

Import Volkswagen Group s.r.o.
Radlická 740/113d
158 00 Praha 5
Czech Republic
tel.: +420 251 033 882
fax.: +420 251 033 904
E-mail: customercare@ivg.cz
Tak tady je posledni cast emailu ktery mi dorazil na muj dotaz primo od VW CR. Historie je teda jeste trosku delsi :lol: ale odpovedeli prekvapive hodne rychle.

Rezerva? 15 roků 3 měsíců ago #7711

• Killingman
Muzu se zeptat, proc Vam ta rezerva v kufru vadi?

Rezerva? 15 roků 3 měsíců ago #7714

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Zatezuje auto,vazi nekolik kilo,vic jak moje litaky.Pak zabira misto tam,kam by sel dat hasicak a dalsi veci,co se me vali v kufru.A na akceleraci to bude mit nepatrnej vliv tech par kilo ne?
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Rezerva? 15 roků 3 měsíců ago #7716

• Lady
No tak o akceleraci bych ani nemluvil,určitě to bude mít vliv na můj klid při jízdě,že mám jistotu náhradního kola,takže ta moje si může být jistá že o "práci" nepřijde....nějaké ti setinky sekundy u rozjezdů oželím :lol:

Rezerva? 15 roků 3 měsíců ago #7719

• Ingi
No taky bych nemluvil o nejakym zelepseni akcelerace ale pro me je ta rezerva stejne k nicemu :D I kdybych pichnul tak se prece neumazu a stejne by to museli vymenit asistencky :lol: :lol: A ta doura po rezerve se da vyuzit na bordel co mam v kufru :lol: :lol:

Rezerva? 15 roků 3 měsíců ago #7720

• Killingman
Tak já jsem rezervu treba jednou pouzil potom co mi utikal vzduch skrz rafek a guma byla ok, nez se rafek opravil tak jsem tam mel vpredu rezervu, ale proti gustu... :-) Zatezuje auto bych asi jako moc argument nebral, ta rezerva ma jestli 10kg tak je to moc, to fakt nepoznam, hasicak a bordel je dobrej argument, ale to radsi dam nekam na stranu a subwoofer tam nepotrebuju :-)

Ale kazdemu co jeho jest - pokud to chcete riskovat, ze nekde pichnete a budete v riti, shanet nejakou asistenci, nez prijedu, na to kaslu, vymeneny kolo je za par minut. Pokud jste nekdo zkousel nekdy lepit pneu tou opravarenskou sadou tak mi napiste vase zkusenosti, ja to vozim na motorce a chvalabohu jsem to jeste nepotreboval, doufam ze ani potrebovat nebudu teda, protoze fakt nevim co bych tam kde strkal, nejaky bombicky na dofouknuti apod...
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.064 sekund