Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Potkal jsem Brouka ....

Potkal jsem Brouka .... 14 roků 10 měsíců ago #8921

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tady v okolí o jinym černym než mám já nevím. A já to nebyl :) . Ve slavkově jsem byl minulý týden na STK, kde jsme pak měli sraz se žlutym Broukem od Reného.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Potkal jsem Brouka .... 14 roků 10 měsíců ago #8923

• Kitty
Kolem značky měl chrom a uvnitr zavěšené nějaké smajlíky barevné. Prve jsem si myslela, že jsi to ty Bezci, ale vážně jsem se moc nedívala.

Potkal jsem Brouka .... 14 roků 10 měsíců ago #8927

• fordak
tak to já si je fotím :D ty které potkám, za nedlouho vydám nové vlákno " poznej svýho Brouka " :lol: Je pravda že v uterý než jsem vytáhl foťák v Olomouci, tak mi jeden s čísly 0140 frnknul :cry:

Potkal jsem Brouka .... 14 roků 10 měsíců ago #8928

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Chromovej rámeček na SPZ mám taky. Ale uvnitř o žádnym smajlíkovi nevim. Tak mě napadá, že včerá měli Brouka pučenyho naši a nevím kam s něm jeli :-D . Mohli to být oni, ale jakej smajlík to nevím. Kdyby tam ještě někdy stál, tak mu prosím dej pozvánku do klubu, která je v Dokumentech na webu. Pokud to teda nebyl můj :-D . Díky

Potkal jsem Brouka .... 14 roků 10 měsíců ago #8929

• Kitty
Tvuj to urco nebyl, važne tam mel nějak moc plyšáčku a to ty, pokud teda vim nemas:-)? No, pravdepodobne jel do servisu, co je v ulici kde mam skolu, tak nevim jestli se tam jeste nekdy objevi, pozvanky mam vytiskle a mam je vzdy v aute neboj:-) už jsem dala v Brne i tmave-modrému kabriu (i muj mail jsem na pozvanku napsala) a neozval se.
Mnoho lidí takové věci jako je klub neřesí no.

Potkal jsem Brouka .... 14 roků 10 měsíců ago #8930

• Gáblík
:D tak u toho servisu jsem to stál já, ten samej co stává na benzince v Hodějicích ;)

Potkal jsem Brouka .... 14 roků 10 měsíců ago #8931

• Algiďáci
Brouku u nas jezdi dost a letaky taky rozdavame Ja bych spiše typoval,že oni se podivaji jenom na web a na forum už skoro nikdo. :cry: A když se přihlasi na na forum tak stejně neuvedou odkud jsou :x

Potkal jsem Brouka .... 14 roků 10 měsíců ago #8932

• Ingi
Proto ja na letaky dopisuju jeste mail na sebe, ale ani to nejak extra nefunguje... Nekdo treba napsal, ze se prihlasi az bude cas ale jinak je to bida... Ty lidi nevi o co prichazi :D

Potkal jsem Brouka .... 14 roků 10 měsíců ago #8944

• Kitty
Gáblík napsal:
:D tak u toho servisu jsem to stál já, ten samej co stává na benzince v Hodějicích ;)

Ja jsem si to myslela, ze to bude tvuj brouk, kdyz jezdivam do Slavkova tak ho vidim často na benzince.

Potkal jsem Brouka .... 14 roků 10 měsíců ago #8948

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Gáblíku nepotkali jsme se my dva jednou taky na Benzině v Rousínově? Už si to moc nepamatuju. Kdyžtak pošli registraci do klubu, ať mám na tebe kontakt: http://newbeetleclub.cz/index.php?clanek=1 .

A Kitty ten kabriolet z Brna se asi ozval, protoze je zaregistrovanej jeden tmave modrej z Brna se me zda. Akorad ze tady na foru neni a nekomunikuje. Jen poslal mail s registraci a nic vic. S tim ze lidi chodi jen na web a ne na forum mas mozna pravdu, ale zase jsou lidi co chodi jen na forum a ne na web. Tohle vse vyresi novy web, na kterem od noveho roku pracujeme.
Vygenerováno za 0.077 sekund