Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Potkal jsem Brouka ....

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 7 měsíců ago #1070

• Hugo Boss
no dneska ráno jsem tě potkával u šrola, třikrát problikl a nic víc nestihl :lol:

jasně, není problém, klidně můžeme dát stuka :twisted:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 7 měsíců ago #1094

• Káťa
Hugo Boss napsal:
no dneska ráno jsem tě potkával u šrola, třikrát problikl a nic víc nestihl :lol:

jasně, není problém, klidně můžeme dát stuka :twisted:

tý jo u šrola? Začínám mít pocit, že jsi asi nepotkal mě, ale toho druhýho brouka, co tu jezdí. Zjistila jsem, že jsme si dosti podobné, na první pohled to nepoznáš a na druhý uvidiš moje puntíky :D

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 7 měsíců ago #1133

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak teď jak v nové práci jezdím po Brně a okolí, tak potkávám pravidelně denně tak dva New Beetle. Akorád nikdy sebou nemám pozvánku, protože jezdíme ve firemním a řídí kolega :( . Ale dneska sem potkal unikát.

Autoškola v Brně na Veveří má žlutyho New Beetla. Tak kdo sní o New Beetlu a ještě nemá papíry, tak tohle je nejlepší volba :lol: . Tady je odkaz http://www.autoskolapelikan.cz/ . Škoda že tam ale ve fotogalerii nemají foto :( . Asi to mají chvílu. Napsal sem jim mail, snad se ozvou
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 7 měsíců ago #1235

• nina-ricci
V Táboře potkávám pravidelně modrého Nb s pánem za volantem, vždy na sebe máváme, ale ještě jsem ho neodchytla ve fázi zastaveného auta, tudíž doufám, že mu co nejdřív dám letáček našeho klubu....

A včera jsem se problikávala v odpoledních hodinách s černým NB opět s pánem za volantem....opět v Táboře.... a měl céčkovou značku.... ;)

A dále máme v Táboře ještě červeňáka s německou značkou, kterého řídí milá paní, která vždy nadšeně mává a já též....
A ještě jednoho modrého s "tuning" doplňky na exteriéru a už jsem tu potkala i žlutého a stříbrného.... jen tak dál.... :lol:

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 7 měsíců ago #1320

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak už máme mezi členy i Brouka autoškolu, kteryho jsem nedávno potkal ;)

http://www.newbeetleclub.cz/foto-index.php?galid=35

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 6 měsíců ago #1445

• Káťa
Tak u nás asi 14dní jeezdí žluteej broučeek,je trošku odřeeneej, takže asi taky dovoz :? několikrát za seebou parkoval u neemocnicee, takžee jseem si dnees pro jistotu vytiskla našee pozváneečky do klubu, kdyby náhodou... a ono lup, zasee tam stál, takžee jseem mu ji hneed loupla za stěrač, tak uvidímee, jeestli see přihlásí

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 6 měsíců ago #1450

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Mě se před chvílou povedlo předat leták za jízdy :lol: . Sem potkal večer NB u nákupního centra. Sem musel jet 120km/h přes město, abych ho dohnal :? ...ale povedlo se a na křižovatce když byla červená najel vedle něj a přes okynko předal pozvánku ;) . A ještě sem jedné holce dal dneska pozvánku pro Brouka, kterej prej parkuje u jejich škole...takže dneska byl úspěch. Snad se přidají

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 6 měsíců ago #1602

• sabule-bambule
Já byla minulý týden v Rakousku a tam jsem brouků potkala asi 7. Povětšínou pánové ve středním věku.........jeden měl plnovous a slamák! :lol:

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 6 měsíců ago #1605

• nina-ricci
Tak mne se dnes opravdu zadařilo. Odpoledne jsem parkovala v Chýnově vedle modrého NB, se kterým se problikáváme, tak jsem mu lupla za stěrač letáček. A večer na procházce jsem lupla letáček i tomu červenému NB, jak jsem sem již dávala i jeho fotku ( toho má prý ale nějaká starší paní, tak uvidíme, zda projeví zájem) a ten modrý doufám také navštíví náš webík....

Mám z toho fakt dobrý pocit :lol:

Potkal jsem Brouka .... 16 roků 6 měsíců ago #1688

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Dneska mou rodnou vesničkou projížděl proti mě černej New Beetle. Blikli sme na sebe, pozdravili se .... škoda že nezastavil :( . Řídil to nějakej mladej týpek ze slečnou. Snad sem najdou taky cestu.

Přes naši vesnici jen tak Brouk neprojíždí, navíc v tu dobu co já :lol:
Vygenerováno za 0.081 sekund