Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Potkal jsem Brouka ....

Potkal jsem Brouka .... 15 roků 9 měsíců ago #4245

• vosic
Beczi napsal:
vosic napsal:
Tak můj úlovek je z kuchyně od ledničky,zrovna koukám co si dám ke sváče a najednou u souseda zastaví brouček,není to někdo z vás??
Pokračování příběhu: Vosic celý hladový vyběhl ven a hned dal Broukovi, co zastavil u souseda pozvánku za stěrač...

Takhle to mohlo dopadbout kdyby mě nehonila mlsná a byla prázdná lednička ve který bych neměl z čeho vybirat¨,nestihl jsem to :roll:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Potkal jsem Brouka .... 15 roků 9 měsíců ago #4370

• Káťa
V úterý jseem ceestou do Hradcee potkala vínového (měděného) broučka na náchodských značkách. Neebyl to někdo od nás?

Potkal jsem Brouka .... 15 roků 9 měsíců ago #4416

• vosic
V neděli si tak v klídku jedu po dálnici od Prahy na Plzeň a potkal jsem modrého na Plzeňských značkách a v Nýřanech za Plzní jsem opět potkal červeného u penny na parkovišti a zasejc jsem si zapoměl pozvánky doma. :roll:

Potkal jsem Brouka .... 15 roků 9 měsíců ago #4430

• Ingi
Ja uz sem ani nepisu kde kdy se kolem me prohnal nejakej brouk protoze, tady v praze jich jezdi docela cim dal tim vic :D Jenom me mrzi, ze i takovy ulovky jako ze jsem se spojil nejak primo i s tim majitelem byli zatim neuspesny a nemuzu si tu udelat carku :twisted:

Potkal jsem Brouka .... 15 roků 9 měsíců ago #4856

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Včerá jak si tak stojím v Brně už skoro hodinu v koloně, tak v protisměru přeš tři pruhy jela mladá slečna ve světle zelenym brouku. Ale byla to krása se na to koukat....nejen ten brouk, jak byl naleštěnej. Hned bych ji dal letáček
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Potkal jsem Brouka .... 15 roků 9 měsíců ago #4858

• Ingi
Beczi napsal:
Včerá jak si tak stojím v Brně už skoro hodinu v koloně, tak v protisměru přeš tři pruhy jela mladá slečna ve světle zelenym brouku. Ale byla to krása se na to koukat....nejen ten brouk, jak byl naleštěnej. Hned bych ji dal letáček

Kdyz ty letacky snad ani nefungujou :( Kdybys vedels co ja uz jich rozdal.... Nevim nevim, jestli tu je vubec nekdo kdo je tady diky letacku :oops:

Potkal jsem Brouka .... 15 roků 9 měsíců ago #4862

• Amber
Je to spíš o lidech, buď to auto milujou, jako my, co jsme tady :D nebo je to pro ně jen "dopravní prostředek"

Jinak u nás teď vídám docela často žluťáka na kolech, chystám se ho zastavit, vypadá to na mladýho kluka, třeba se taky přidá...

Potkal jsem Brouka .... 15 roků 9 měsíců ago #4864

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
A abych nezapoměl, potkal sem včerá taky Porsche :lol: ..ale ten měl zájem se určitě přidat....vyjel sem z křižovatky, on si najel vedle mě do pruhu, já na to šlápl, on asi taky a už sem ho neviděl :lol:

Potkal jsem Brouka .... 15 roků 9 měsíců ago #4865

• Ingi
Beczi napsal:
A abych nezapoměl, potkal sem včerá taky Porsche :lol: ..ale ten měl zájem se určitě přidat....vyjel sem z křižovatky, on si najel vedle mě do pruhu, já na to šlápl, on asi taky a už sem ho neviděl :lol:

Ja myslim, ze ty bysme sem mohli taky prizvat. 911ky se od brouka lisej jen v par detajlech :lol: :lol: No a trosku motorem :lol: :lol:

Potkal jsem Brouka .... 15 roků 8 měsíců ago #4876

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ingi napsal:
Beczi napsal:

Ja myslim, ze ty bysme sem mohli taky prizvat. 911ky se od brouka lisej jen v par detajlech :lol: :lol: No a trosku motorem :lol: :lol:
Jo obě auta tak nějak vychází z Brouka a ze stejnyho návrháře aut :lol: ..a mají podobny kulaty světla. A čtyři kola. To je tak cely...možná už patří i pod jeden koncern
Vygenerováno za 0.109 sekund