Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Různé úpravy Brouka

Různé úpravy Brouka 16 roků 4 měsíců ago #1157

• eALIEN
Nediv se ..... vždyť Porsche a Volkswagen je pomalu jedna firma ..... nevím teď přesně jakej podíl už Porsche vlastní, ale bude to většina :!: Tak se připrav na to, že za chvíli si budem přelepovat logo na našich autíčkách :D
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Různé úpravy Brouka 16 roků 4 měsíců ago #1159

• jarda
výš kdo vúbec vyrobyl prvního brouka byl to pan Porsche aš potom udělal porsche jako takový . ale nic to nemění natom že porsche má byt porsche a brouk maá byt broukem. a mně navýc ten červenej poršobrouk sedí víc na audi tt.

Různé úpravy Brouka 16 roků 4 měsíců ago #1166

• eALIEN
Nj ale jestli platí pravidlo :arrow: Chybama se člověk učí :arrow: tak potom to znamená, že pan Porsche se u brouka poučil a posléze to zůročil :D

Různé úpravy Brouka 16 roků 4 měsíců ago #1170

• jarda
jenže nebejt brouka nebyloby porsche

Různé úpravy Brouka 16 roků 4 měsíců ago #1171

• Káťa
No Pánové, já teda nevím, ale mám ten dojem že mezi prvníma autama pana Porsche byla taky Škoda R, až pak vzniklo Porsche. :P Nebo ne???

Různé úpravy Brouka 16 roků 4 měsíců ago #1183

• eALIEN
jarda napsal:
jenže nebejt brouka nebyloby porsche
To nepopírám, ale vývoj nezastavíš. Každej konstruktér se model od modelu učí a zlepšuje co se dá ;)

Různé úpravy Brouka 16 roků 4 měsíců ago #1223

• Ingi
Ale no tak kluci, nebudte jak maly :D Hlavne, ze ten co si svyho brouka takhle vytunil je spokojenej, ne? ;) Jo a jinak jak tu byl ten prispevek s tim starym broukem tak tohodle sediviho neznam, ale znam toho co ma Uwa a to je fakt masakr :D

Různé úpravy Brouka 16 roků 4 měsíců ago #1232

• nina-ricci
jarda napsal:
výš kdo vúbec vyrobyl prvního brouka byl to pan Porsche aš potom udělal porsche jako takový . ale nic to nemění natom že porsche má byt porsche a brouk maá byt broukem. a mně navýc ten červenej poršobrouk sedí víc na audi tt.

Nechci být nepříjemná nebo rýpavá, ale toto se mi nedaří skoro ani přečíst přes smršť hrubic.... a takovýchto je tu od stejného autora více.... nejsme tu ve škole, ale tohle je masakr.... dobrovolně nabízím alespoň online doučování čj.... :!: :mrgreen:

Doufám, že to nebude otočeno proti mě.....

Různé úpravy Brouka 16 roků 4 měsíců ago #1233

• nina-ricci
chudák Armstrong.... nebo NBčko? :lol:
Přílohy:

Různé úpravy Brouka 16 roků 4 měsíců ago #1249

• jarda
tak NIno neboj nejsem naštvanej ale jásm pořát neco extra prostě sem na gramatiku debyl :oops:
Vygenerováno za 0.093 sekund