Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: New Beetle v Brně

New Beetle v Brně 12 roků 5 měsíců ago #41472

• schelde
  • Fresh Boarder
Ahoj všem,

zaregistrovala jsem se na fórum, protože v současnosti řeším koupi svého prvního autíčka. Z původního zamýšleného plánu vw golf V jsem upustila a nyní prohledávám inzeráty, recenze a vše možné o new beetle 1.9 tdi. Tak jsem vlastně asi před týdnem našla i tyto stránky. Krásného new beetla jsem míjela na parkovišti v Pardubicích a snad poprvé v životě jsem se kvůli autu vrátila, obešla si je celé dokola, abych se za ním ještě několikrát ohlédla. Bohužel jsem zatím neměla možnost se autem projet, ani jako spolujezdec.

Našla by se v Brně nebo okolí nějaká dobrá duše a vlastník new beetla 1.9tdi v jednom, která by si udělala chvilku na projížďku? Na ceně se dohodneme, časově se přizpůsobím. Nechce se mi trapně předstírat zájem o auto v bazaru, jen abych si je projela, když vím, že auto si v ČR nekoupím. Nechám si je dovézt, protože nabídka na českém trhu mi přijde velmi slabá.

Díky všem za reakce :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re: New Beetle v Brně 12 roků 5 měsíců ago #41488

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Myslím že na tom nic není, zajít si to autobazaru a s nějakým se svést. V AAA píší že mají dva, ale i když dám filtr na jakoukoliv jejich pobočku, ukazuje to ty samé. Aspoň budeš mít pak s čím porovnávat. Lepší je se svést s několika, pak hned poznáš kde má jaké auto mouchy. Měl jsem předtím TDI, ale to jsem vyměnil za 1.8T. I když jsem kousek od Brna, tak to tě asi nepotěší, ty auta jsou úplně jiná. Nebo se můžeš zastavit 1. září na sraz, který bude u Vyškova a tam jich uvidíš spoustu.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Re: New Beetle v Brně 12 roků 5 měsíců ago #41491

• schelde
  • Fresh Boarder
Díky za reakci. Jasně, nic na tom není zajít do autobazaru, jen mi přišlo jako elegantnější řešení zkusit se tady poptat, zvlášť když v Brně sem tam nějakého new beetla potkávám a asi by to pro mě bylo užitečnější se pobavit přímo s vlastníkem o kladech i záporech a ne s prodejcem, který by mi vnutil kdejakou ojetinu.
Asi stejně zvolím bazar na testovací jízdu, ale AAA to určitě nebude ;) teď jsem se dívala, že mají v nabídce 2 new beetly jak píšeš, ale v benzínu, takže stejně nic pro mě... a kupodivu s malým nájezdem... jsou to pro mě podvodníci a lháři a těm bych ani ruku nepodala :-))
Můžeš prosím zmínit ve stručnosti zápory tdi?
Jak jsem psala, bude to mé první auto, 1.9tdi vidím (v rámci možností) nyní jako nejlepší volbu, nechci aby mi moc žralo a nebudu ho mít pouze na popojíždění po městě. Protože má motor z oktávky, tak ho snad trochu už znám, ale bojím se hloubky palubovky, aby mi to nedělalo problém...

Re: New Beetle v Brně 12 roků 5 měsíců ago #41494

• Lusoo
  • Junior Boarder
ja mam 1,9 TDi a tiez je to moje prve auto a nelutujem. Je pravda, ze som kupila zle, lebo som donho musela vrazit velmi vela penazi na opravu a este aj vrazim:) ale stoji to za to. Perfektne drzi na ceste, je velmi zive a co ja na diesle najviac milujem je ten zvuk motora- ako traktor:D a s palubovkou sa netrap to je najmenej. mne vsak este stale robi problem odhad pri parkovani, tym, ze Chrobacik ma tak gulaty predok a zadok, ze ked parkujem nevidim, kde auto konci a teda stale mam pocit, ze to druhe auto uz pomaly naburavam a pritom som meter od neho:D ale to je vsetko len o zvyku. ako zene a vodicke zaciatocnicke Ti ho vrelo odporucam!!! ;)

Re: New Beetle v Brně 12 roků 5 měsíců ago #41509

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
TDI žádné výrazné nevýhody nemá ...v porovnání s mým benzinem a předchozím TDI je to asi tak: když jsem kupoval TDI, byla nafta výrazně levnější, teď tomu tak není. TDI se o trochu víc třepe díky motoru, má typický zvuk dieslu a nemá takové zrychlení, ale špatně díky turbu nejede. V zimě líp startuje benzin. Mě spíš benzin vyhovuje z hlediska jízdních vlastností a proto, že moc nenajezdím.

Re: New Beetle v Brně 12 roků 4 měsíců ago #41566

• schelde
  • Fresh Boarder
Díky Lusoo a Beczi, už jsem pyšnou čerstvou majitelkou new beetle 1.9 tdi 66kw v černé barvě, najeto 150 tis.km, autíčko je potřeba jen doladit nepatrnými detaily (doplnit chybějící středové pokličky, vyměnit vypálené znaky vw, vyčistit světlomety, ale snad vše zvládnu svépomocí), jinak autíčko bylo ve velmi slušném stavu, s úplnou servisní historií, můj mechanik kromě výměny prasklé žárovky neměl do čeho píchnout (před koupí mi mechanik celé auto prohlídl a projel, abych věděla do čeho jdu) :-) bohužel teď mám studijní povinnosti, až budu mít víc času autíčko vyleštím a nafotím, abych se jím pochlubila tady na fóru. Jak jsem psala, je to mé první auto, mám s ním najeto zatím jen 700km ale jsem z něj pořád víc a víc unešená, byla to dobrá volba, neměnila bych ani za nicc :-))

Lusoo, s tím parkováním, to mám stejně, ale už si zvykám, že je kratší :-)

Re: New Beetle v Brně 12 roků 4 měsíců ago #41567

• Lusoo
  • Junior Boarder
to si zvyknes, mne uz to pomaly ide :lol:

inak tie znaky VW. ja som rozmyslala, ze ich kupim cez net ale vyslo by to okolo 70 eur ked nie viac tak som sa rozhodla, ze mi to jeden kamarat namaluje. ma taky airbrush a s foliou si naznaci miesta a vysprejuje to tak som zvedava ked sa to podari budem nadsena:)

Re: New Beetle v Brně 12 roků 4 měsíců ago #41568

• schelde
  • Fresh Boarder
Lusoo, kdyby se Vám ty znaky povedlo namalovat, dej vědět (nejlépe foto před a po :-).. a zkusila bych to taky tak... na eBay stojí přední znak 20-30 eur, zadní téměř 50 eur a to jsou pro mě podstatný částky.

Re: New Beetle v Brně 12 roků 4 měsíců ago #41569

• Lusoo
  • Junior Boarder
jasne, ked budem mat na to cas tak to zbucham a hned sem zavesim fotky som zvedava na to.
no a je to pravda su to strasne ceny za taku malu kravinu, hlavne pre nas mladych co este tolko nezarabame je to narocne

Re: New Beetle v Brně 12 roků 4 měsíců ago #41574

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Gratuluji k novému Brouku. Hlavně že je v pořádku a ať mu to vydrží. U těch znaků vybírej tak, aby ti pasoval dozadu. Vyrábí se v několika verzích s uchycením. Na svém r.v. 2003 jej mám bez výstupku a zámku pod ním, na starším r.v. 2001 jsem měl jiný. Třeba se někdy v Brně potkáme, nebo na srazu. Potkávám v Brně často New Beetle.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.067 sekund