Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: koupě Broučka :P

koupě Broučka :P 13 roků 9 měsíců ago #11764

• Eleanor
Dobrý den,
předem se omlouvám, jestli píšu na nevhodné místo.
Již nějkou dobu hledám ke koupi New Beetla. Každý den projíždím pořád stejné stránky a nic. Tak mne napadlo se zeptat přímo u zdroje. Nevíte někdo o pěkném New Beetlu? :oops:
Chtěla bych dát tak kolem 100 000,-Kč. Přála bych si 1,9 motor (a nejlépe v černé), ale když by to byla jiná barva, ale autíčko v krásném stavu, tak by to nevadilo. (asi si moc vymýšlím) :roll:
Můžte mi prosím někdo poradit, kde mám hledat? Na SAUTO a YAUTO mi příjdou většinou dotažené ojetiny z Německa se stočeným tachometrem a vybydleným interiérem. Moc děkuji za radu. :P
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

koupě Broučka :P 13 roků 9 měsíců ago #11767

• GEORGE
Zkus www.aukro.cz nebo www. mobile.de ,snad vybereš. Hodně úspěchů při vybírání. GEORGE

koupě Broučka :P 13 roků 9 měsíců ago #11768

• Johnny
Ahoj, do 100 000 seženeš spíš dvoulitry, TDI tak za 120 - 150. Těch 100 je málo...

koupě Broučka :P 13 roků 9 měsíců ago #11769

• GEORGE
Na aukru máš broučka krásného, zachovalého ve žluté barvě a dobře vybaveného za 99000Kč po servisu a udělaných rozvodech 1,9tdi. Já bych do toho šel mám stříbrného, ale pastelové jsou pěknější. Mám pocit, že i Johny má žluťáska. Kamarád má černého a tento vůz ta barva zmenšuje a je nevýrazný, je na tom vše vidět, myslím tím škrábance a špína. Mrkni na to aukro a neváhej. GEORGE

koupě Broučka :P 13 roků 9 měsíců ago #11772

• Eleanor
Jste moc hodní, děkuji! :)

Na "Žluťáska" jsem se dívala. Zdá s být moc pěkný, už jsem ho párkrát viděla. Jen ten volant (to stříbrné) je už hodně ohoblované na to, kolik má nateto. Není nic lehčího, než se na něho mrknout. :-) Už jsme jich pár objeli, jeli jsme koupit jednoho černého s cca 68 tis. najeto 2l, ale byl asi stočenej tach. a děsně doboulovanej, poškrábanej, interiér KO, přito ty fotky byly nádherné .....
Dnes se jedeme s manželem podívat do Olomouce do bazaru Čehák na tm. modrého. Manžel mi chce koupit Hondu civic (2006) nebo Meďoura-C, ale beetle je beetle, tak když bude za rozumnou cenu (právě okolo 100000) tak budu mít broučka. Raději bych 2l, vždy jsem měla benzína, ale při těch cenách... :evil: Miluju ten krásný zvuk motoru, ale když si bude pěkně bublat nafťour, tak mi to nějak k tomu broučku pasuje.
Ještě jednou moc díky, El

koupě Broučka :P 13 roků 9 měsíců ago #11773

• Eleanor
Jejda a ještě maličkost. Nevíte, kde se přeměřuje stav tachometru jestli sedí? Manžel říká, že je to jedno, hlavně jak vypadá a jaký se zdá být motor, ale já bych si Broučka chtěla nechat, prostě ho už neprodávat, tak aby mi vydržel. Moc děkuji a omlouvám se za takové otravování. ;) El

koupě Broučka :P 13 roků 9 měsíců ago #11774

• Johnny
Jinde než na tachometru u tohohle auta přesný stav km nezjistíš.

koupě Broučka :P 13 roků 9 měsíců ago #11777

• GEORGE
Eleanor, neváhej a jeď se mrknout na toho žlutého krasavca je to nafťáček. Dvoulitr je nepovedený motor a sežere ti peněženku. :lol:

koupě Broučka :P 13 roků 9 měsíců ago #11778

• MartinH11
Proč 2.0i je nepovedený? :roll:

koupě Broučka :P 13 roků 9 měsíců ago #11779

• Johnny
Odpovím s dovolením za George - není asi úplně nepovedený, ale je starý a strašně žere, někdy i olej. Je to motor pro někoho, kdo málo jezdí a je mu to jedno. A ani co se týče zrychlení tak to není zázrak...
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.094 sekund