Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: plechy

plechy 16 roků 1 měsíc ago #2284

• Ingi
Tak jak to tady ctu tak asi prezouvat nebudu. Mam 205/16 letni a drzej jak pes :lol:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

plechy 16 roků 1 měsíc ago #2285

• eALIEN
V Praze to snad ani nemá smysl :D

plechy 16 roků 1 měsíc ago #2287

• Moni
Jó, v Praze to nemá smysl... včera po ránu to bylo názorně vidět... Odvážlivci s letními gumami nám pěkně zpomalili cestování! :(

plechy 16 roků 1 měsíc ago #2290

• Lady
Já taky tvrdím že každá guma má svoje opodstatnění,letní je na leto,zimní na zimu a guma do trenek patří do trenek a o té do postele ani nemluvím....a kdo chce riskovat a jezdit na nesprávné variantě at si jezdí ale né po cestě, kde sejme někoho kdo si poctivě přezul...pak už věta sorry sem to neubrzdil nemá smysl...dyt ty gumy vlastně nic nestojí jednou je koupíš a máš je,na něčem to autí jezdit musí, takže nechápu debaty o přezouvání a když má někdo dvě kompltet sady tak ho to při vlastní šikovnosti výjde na 3 stovky max na převážení...prostě mi to příjde zbytečná debata.

plechy 16 roků 1 měsíc ago #2291

• jarda
mně ESP nefunguje a problemy nemám

plechy 16 roků 1 měsíc ago #2305

• vosic
Mě jo a je to paráda,teď o víkendu jsem měl možnost si to vyzkoušet,jel sem do zatáčky,ustřelilo mi to a začlo se to pěkně srovnávat,šikovná věc.

plechy 16 roků 1 měsíc ago #2319

• nina-ricci
Lady napsal:
letní je na leto,zimní na zimu a guma do trenek patří do trenek a o té do postele ani nemluvím....

Tak tohle moudré a zároveň velice vtipné souvětí mě opravdu od srdce pobavilo!!! good one!! ;) ;)

Jinak k té debatě přezout-nepřezout.... sdílím názor s Lady, Moni .... nepřezout na zimní, ať jsi v Pze nebo na Severním pólu přirovnávám k otázce " být či nebýt" ..... není třeba dodávat, jak ten, kdo větu vyslovil dopadl.... takže PŘEZOUT! VŠICHNI ! A BEZ KECŮ!!! :lol: a nebo nepřezout, ale nejezdit :!:

plechy 16 roků 1 měsíc ago #2320

• eALIEN
Ještě jsem nepřezul .... :? ...... ale zase musím říct, že potom večer po práci na dráze je na těch letňákách fakt zábava :)

plechy 16 roků 1 měsíc ago #2330

• Ingi
Moni napsal:
Jó, v Praze to nemá smysl... včera po ránu to bylo názorně vidět... Odvážlivci s letními gumami nám pěkně zpomalili cestování! :(
Nevim, s tim asi moc nesouhlasim. Naopak, mnohem vic zpomalujou mystri sveta ktery si mysli, ze na zimakach muzou vsechno :lol:

plechy 16 roků 1 měsíc ago #2333

• jarda
nechat brouka na letmích v zymně a ješte se bavyt :shock: tak toje taková lehká příprava na to že asi brzo to auto pude došrobu a majitel pod kytky :lol:
Vygenerováno za 0.062 sekund