Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: znak na broucinka?

znak na broucinka? 15 roků 10 měsíců ago #4135

• vosic
Ingi napsal:
Oboustrana lepenka je na houby... kdyz uz tak asi prilepit nejak poradne ;) jenom by to chtelo vymyslet jeste jak to prohnout.... neslo by to treba ohrat a ohnout... dyk je to plast ;)

Na to už jsem taky pomyslel,ale bojim se aby z toho plastu neslezl ten chrom,zkusil bych ho prilepit lepidlem co jsem lepil vanu na motoru,je skoro na všechno a drží to fest.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

znak na broucinka? 15 roků 10 měsíců ago #4137

• Ingi
kdyz na to pujdes opatrne tak bych se toho nebal... ten material musi neco vydrzet kdyz odolava prutkymu slunicku v lete a mrazum v zime ;) zkusil bych to horkovzdusnou pistoli trosku nahrat ;)

znak na broucinka? 15 roků 10 měsíců ago #4144

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
vosic napsal:
Velikost je skoro stejná,neni sice tak prohlej,ale trochu se poddá,zkusim to do srazu přidělat,zadní ten je fakt jinej,když by to bylo pěkný,tak bych možná ještě nějaký sehnal,kámoš je vozil,jsou fungl nový rovnou z fabriky. :twisted:
A nemůže levně sehnat original přímo na New Beetla? :lol:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

znak na broucinka? 15 roků 10 měsíců ago #4145

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
vosic napsal:
Na to už jsem taky pomyslel,ale bojim se aby z toho plastu neslezl ten chrom,zkusil bych ho prilepit lepidlem co jsem lepil vanu na motoru,je skoro na všechno a drží to fest.
Čím to lepils? Myslíš ten plastovej kryt motoru? Právě dneska sem koukal na ten můj a potřeboval by asi taky trochu zalepit :-D

znak na broucinka? 15 roků 10 měsíců ago #4146

• Ingi
Myslim, ze vanou urcite neni myslenej ten plast :lol: Urcite je tim myslena olejova vana. Ale je mi divny, ze to staci zalepit :o Ja ji mam zavarenou :D
Ten plast pod motorem jsem mel taky rozlamanej a spis bych Beczi doporucil nez nejaky lepeni, vzit normalne nejaky hlinikovy nebo plastovy pasky a pronejtovat to ;) takhle jsem to resil i ja :D

znak na broucinka? 15 roků 8 měsíců ago #5736

• lady-bird
s několika lidmi jsme obdivovali Moni nové znaky... a vím, že se tady no foru již taky řešila objednávka z nějakého zahraničního shopu a nakonec se to pozastavilo... tak se chci zeptat, jestli už není na čase to zase znova spustit. Jistě všechny po srazu v Habrovanech napadlo, že je "zapotřebí" nějakých drobných úprav... Já pořád toužím po nových znacích? :roll:

znak na broucinka? 15 roků 7 měsíců ago #5737

• GEORGE
Lady má pravdu, taky jsem prohlížel ty znaky Moni . Mělo by se s
tím fakt něco dělat, dolar je už celkem výhodný, já konkrétně potřebuji zadní, přední mám takový jak Moňa. Tak tedy s chutí do toho a zas máme na bručcích něco hotovo.

znak na broucinka? 15 roků 7 měsíců ago #5742

• Moni
Tak se koukněte sem: <!-- l --><a class="postlink-local" href="newbeetleclub.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=180">viewtopic.php?f=17&t=180<!-- l -->
Můžeme znovu poprosit Ninu. Nebo to může dát dohromady někdo jiný, seznam kdo co bude chtít a Nina by nám to pak objednala... ;)

znak na broucinka? 15 roků 7 měsíců ago #5744

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Prva bych vyřešil koberečky, pak trika a můžem se vrhnout na znaky. Ať se tu toho nedělá hodně naráz a pak to nevyjde. Znaky by šly objednat i z německa, bylo by to asi levnější.

znak na broucinka? 15 roků 7 měsíců ago #5793

• vosic
Beczi napsal:
Prva bych vyřešil koberečky, pak trika a můžem se vrhnout na znaky. Ať se tu toho nedělá hodně naráz a pak to nevyjde. Znaky by šly objednat i z německa, bylo by to asi levnější.

Když by byly na dobrým místě,tak je můžu v německu vyzvednot.
Vygenerováno za 0.073 sekund