Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: Jana a můj černý Ďáblík

Jana a můj černý Ďáblík 14 roků 3 měsíců ago #10780

• Jana
Ahoj, rozhodla jsem se sem také přidat svého Broučka. I když já mu říkám spíše Ďáblík. Je to 1.8 T - 150 PS. Tuning mu žádný nedělám, i když o pár detailech uvažuji, vzhledem k inspiraci, kterou jsem zde našla. Mám ho teprve od léta a teď v zimě s ním moc nejezdím. Nějak nemám to srdce vyjet s ním na ty přesolené cesty.
Přílohy:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Jana a můj černý Ďáblík 14 roků 3 měsíců ago #10783

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ahoj. Moc pěkný černý brouk se skvělým motorem. Vypadá, že má i pěkná kola. Dopředu mu dej čiré blinkry, tím omládne :) .
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Jana a můj černý Ďáblík 14 roků 3 měsíců ago #10787

• Jana
Mockrát děkujeme za kompliment i za radu. Ty je máš na svém Brouku? Abych měla představu, jaký bude výsledek.

Jana a můj černý Ďáblík 14 roků 3 měsíců ago #10788

• Johnny
Já je mám na našem broučkovi, Beczi má TurboS, mimo jiné nárazníky má taky pod kapotou 180 koní a 6 stupňovou převodovku :-) .

Jinak foto s čirými blinkry máš tu:
http://newbeetleclub.cz/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=770&Itemid=307#joomimg

Jana a můj černý Ďáblík 14 roků 3 měsíců ago #10789

• Jana
No, to už je trochu jiná liga... :oops: Dneska jsem lovila na netu a už se začíná hromadit objednávka. :D Spousta z vás máté broučky úžasně vymazlené, takže přemýšlím, jak oháknout toho svého. Nevím ale o moc stránkách, kde najdu "doplňky" na broučka, takže. :cry: Neznátě někdo nějaké webovky, kde se se dá vybrat? Nejlépe ale, kdyby u toho byla i fotka, jak to pak vypadá.

Předem děkuji.

Jana a můj černý Ďáblík 14 roků 3 měsíců ago #10790

• Johnny
No, dáváme dohromady e-shop přímo pro klubáky, tak se na nás obrať až budeš mít něco vybraného, třeba by to šlo i levněji... Každopádně to chce hledat, teď z hlavy nevím... Možná Beczi něco přidá :-)

P.S.: Odkud jsi?
P.P.S.: V zimě je s Broučkem teprve ta správná sranda :-D

Jana a můj černý Ďáblík 14 roků 3 měsíců ago #10791

• Jana
Jaj, děkuji za nabídku. Jak něco vyhlídnu, ozvu se. Jinak jsem z Brna. Tady je sice letošní zima totálně beze sněhu, ale ten můj mazlík je docela nízký, tak mám strach, aby nezačalo padat¨, a já nezůstala někde ležet na sněhu...

Jana a můj černý Ďáblík 14 roků 3 měsíců ago #10793

• Johnny
Tak to jsi kousek od Becziho :-) .

No a co se týče sněhu, brouček spíš trpí na orvané plasty než že by někde zůstal viset. Ono tak drahé auto, co to stálo jako nové, už má kupu elektronických pomocníků...

Jana a můj černý Ďáblík 14 roků 3 měsíců ago #10794

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Já bydlím od Brna asi 20km a máme tu teda sněhu požehnaně už od začátku prosince :) . Ale můj brouk je stejně teď v teple garáže, protože je nějak nemocný a asi nenasává benzín jak by měl.

Fotku s mým předchozím broukem a čirýma blinkrama najdeš tady: <!-- l --><a class="postlink-local" href="www.newbeetleclub.cz/forum/download/file.php?id=491">download/file.php?id=491<!-- l -->
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Jana a můj černý Ďáblík 14 roků 3 měsíců ago #10796

• Jana
Děkuji za adresu. Odpovídala jsem na tento inzerát na fóru, ale odpověď stále nikde :( , tak snad to takto klapne. Já mám naštěstí broučka zdravého jak rybku. Když jsme ho koupili, dal ho přitel do servisu, kam vozí svá auta, a tam mi sice vyměnily snad půlku auta, ale za to teď přede jako koťátko a snad to tak i zůstane ještě hodně dlouho...

P.S.: děkuji i za foto.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.074 sekund