Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Maggie

Maggie 16 roků 5 měsíců ago #1905

• JardaZ
Ahoj tak zvolna i když možná předčasně protože ještě nemám foto ale akorát včas protože dneska jsem prvně viděl našeho nového NB sem si založil sekci pro naší červenou Maggie :D Pro zvědavce je to rok 99, 80 000 (cca) najeto, benzin 2l motor. Je na ní vidět že majitel se o ní hezky staral i když .. jezdil do myčky. Hned jak budu mít nějaký fotky tak to tu vyvěsim... jen tak mimochodem ..... jak že je to vlastně s Newbeetle clubem?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Maggie 16 roků 4 měsíců ago #2216

• JardaZ
Tak konečně do dávam foto :-)
Přílohy:

Maggie 16 roků 4 měsíců ago #2219

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Vítej mezi nama ;) .. s klubem je to tak, jak se dočteš tady: http://www.newbeetleclub.cz/index.php?clanek=1 . Jinak gratuluju, vybrali ste dobře. Jen sem prva myslel že je to žert, že sem uviděl jen toho tvyho staryho :lol: . Dáváš sem moc velky fotky a i když mám 22" LCD, tak se mě zobrazí jen půlka. Příště to změnši na 800x600, dík ;) . Zabírá to i moc místa, tak to brzo budu muset vše co tu je tak velky zmenšit.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Maggie 16 roků 4 měsíců ago #2221

• JardaZ
Jasně .. ono moc fotek sem asi dávat nebudu a vždy se snažim zachovat rozlišení. Ale ok. Budou menší. A těch cca 300kb ... každopádně sem rád že je Maggie doma a v pondělí jedeme pro spz. Bude to takovej brouk na zimu :-)

Maggie 16 roků 4 měsíců ago #2282

• nina-ricci
Krááásná prdelka.... už se těším, až se setkají naše NBčka, Herbieho už známe a na Maggie se moc těšíme. :)

Maggie 16 roků 3 měsíců ago #2977

• JardaZ
Ahoj lidi. Potřebuju radu. Minulý týden sem udáněl po dálnici a utrh se mi plast, který kryje motor. Vzal s sebou kus pravého i levého podběhu a natrh spodní část předního nárazníku. No a chtěl jsem se zetpat jestli ty mřížky v nárazníku a další věci v něm sou k mání jednotlivě nebo musim pořídit celej nárazník a zrovna tak jestli se dají někde za dobře sehnat ty plasty na spodek.

Maggie 16 roků 3 měsíců ago #2978

• Johnny
To ti nezavidim, tady mas nejaky obrazky:
Přílohy:

Maggie 16 roků 3 měsíců ago #2983

• JardaZ
To je supr... ty pbrázky se hodí díky moc. Neni to k mání v lepšim rozlišení?

Maggie 16 roků 3 měsíců ago #2986

• Káťa
Mřížky a asi i podběhy se dají seehnat jeednotlivě. Podívám see na neetu, kdee to mají za nějaký slušný lovee. Čoveečee teeda, alee nahnal jsi mi kapku strach, jeestli ti tohlee udělal jeen plast, neechtěla bych vidět, jak by to vypadalo, když by see utrhl můj pleech :shock: Jdu to dotáhnout :D

Mrkni na http://www.aci.cz, tam by see něco našlo.

Maggie 16 roků 3 měsíců ago #3051

• JardaZ
Díky moc. A jestli ti motor místo plastu kryje plech přeju hodně štěstí :lol: Ale neboj nebude to snad tak horký. Nejvíc mne štve že to ulomilo spodek nárazníku pod dolní mřížkou. Ale nic vážnějšího to nenatropilo tak je Maginka ok a já teď jezdím Herbiem. Ten z toho nemá moc velkou radost ale vždy ho nějak přesvědčím a uplácím ho dárky třeba v podobě krátkého řažení od empi. To dostal včera :-)
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.074 sekund