Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Ingiho stříbrná bublina :-D

Ingiho stříbrná bublina :-D 16 roků 6 dní ago #4576

• Ingi
Tak uz mam ty xenony. V nedeli jsme je tam dali. Nevim jaky s tim kdo mate zkusenosti, ale docela jsme zapasili kam s tema trafama jelikoz v motorovym prostoru je fakt hodne malo mista... ale nakonec se podarilo ;) Dalsi vec ktera me dost zaskocila, ze kdyz jsem je poprve rozsvitil tak jedno svitilo do zelena a jedno do cervena presto, ze jsem si objednal bily. Ale kamos rikal, ze se musi trosku zajet a ze se srovnaj. Tak jsem zvedavej, ale mam pocit, ze po peti hodinach sviceni se to opravdu lepsi a oba belaj. Tak snad to bude v poho :D
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Ingiho stříbrná bublina :-D 15 roků 11 měsíců ago #4736

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Hele Ingi ty tvoje přední čiry blinkry... u těch původních byl takový průhledný čtvereček, který se oddělal a pod ním byl šroubek. U těch nových blinkrů na to ten otvor taky je, čtvereček tam ale nebyl a ten starej tam nedrží. Taky to měls tak? A co Moni ty?

BTW: na kolik tě vyšly ty xenony a co je to zač?
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Ingiho stříbrná bublina :-D 15 roků 11 měsíců ago #4737

• Ingi
Mnooo mame to s Moni zrovna tak. U tehle blinkru jsou ty srouby nezakryty....
Xenony, je to nejaka sada. Kamos je ma za dvojku a nevim kde to bere. Je to asi nejaka cina... Ted jsem si objednal nahradni vybojku tak ji tam zkusime rovnou frknout jestli budou svitit stejne. Jinak tady v praze je sezene jeste jeden kamos, nevim jestli to jsou ty samy ale ten je ma za dvasest.

Ingiho stříbrná bublina :-D 15 roků 11 měsíců ago #4738

• Moni
Ani já tam ten čtvereček neměla a původní nepasoval... Ale asi to moc nevadí. Mně, na rozdíl od ostatních, do blinkrů totiž nikudy neteče a nerosí se, takže ani tohle vůbec neřeším... :lol:

Já jsem teď xenony měnila, asi před měsícem a půl, a taky mě to stálo dva tisíce + práce. Můžeš se kouknout na www.bixenony.com , odtud je mám já.

Ingiho stříbrná bublina :-D 15 roků 11 měsíců ago #4741

• Ingi
Pockej Moni... jak narozdil o odtatnich? :twisted: Me tam taky nezatejka :D A myslim si, ze ani v tech puvodnich ty kosticky nemeli nejakej ochranej efekt ale ciste estetickej ;)

Ingiho stříbrná bublina :-D 15 roků 11 měsíců ago #4746

• Štěpoš
Ohledně těch blinkrů...na původních jsem ten čaraptek taky měl a na nových čirých není. A myslím, že tam ani nemá kudy zatíkat, dyť je ta lampa k kusu, nebo že by :o ??? :o

Ingiho stříbrná bublina :-D 15 roků 11 měsíců ago #4748

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Moni napsal:
Ani já tam ten čtvereček neměla a původní nepasoval... Ale asi to moc nevadí. Mně, na rozdíl od ostatních, do blinkrů totiž nikudy neteče a nerosí se, takže ani tohle vůbec neřeším... :lol:

Já jsem teď xenony měnila, asi před měsícem a půl, a taky mě to stálo dva tisíce + práce. Můžeš se kouknout na http://www.bixenony.com , odtud je mám já.
Proč ty xenony měnilas? A proč cely, když stačí jen vyměnit výbojku? To časem odejde? Jak to mělas dlouho?
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Ingiho stříbrná bublina :-D 15 roků 11 měsíců ago #4749

• Amber
Tak to jste je asi koupili od lepšího výrobce než my, nám tam do těch blinkrů zatýká :x vtip je v tom, že jen do toho jednoho, ten druhý je ok... :lol: no chystáme se to dát do pořádku

Ingiho stříbrná bublina :-D 15 roků 11 měsíců ago #4752

• Ingi
Amber napsal:
Tak to jste je asi koupili od lepšího výrobce než my, nám tam do těch blinkrů zatýká :x vtip je v tom, že jen do toho jednoho, ten druhý je ok... :lol: no chystáme se to dát do pořádku

Hele to bude spis jen spatnej kus. Ja myslim co jsem koukal po netu ze tady ty blinkry nejsou k dostani od ruznejch vyrobcu ale, ze tady v cechach je jenom jeden ;)

Ingiho stříbrná bublina :-D 15 roků 11 měsíců ago #4754

• Moni
Beczi napsal:
Moni napsal:

Já jsem teď xenony měnila, asi před měsícem a půl, a taky mě to stálo dva tisíce + práce. Můžeš se kouknout na http://www.bixenony.com , odtud je mám já.
Proč ty xenony měnilas? A proč cely, když stačí jen vyměnit výbojku? To časem odejde? Jak to mělas dlouho?

Mně totiž na jedné straně odešla jak výbojka, tak startér... :( A kvůli barvě světla jsem vyměnila i komplet druhou stranu.
Ty první jsem tam měla necelé dva roky.
Vygenerováno za 0.074 sekund