Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kitty BEETLE CABRIO

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 10 měsíců ago #6160

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Kitty napsal:
Beczi napsal:
Kitty napsal:
Dnes jsem videla stat ve vyskove modreho broucka, ten zrejme taky neni v klubu co?
Tady z okolí Vyškova není v klubu nikdo. Proto jim to chce všem dávat za stěrač pozvánky do klubu. Já tu v okolí málo kdy nějakyho potkám a když už, tak jen jak projede.

Neboj, dnes jsem si 3vytiskla a hned to priste napravim:-) Jelikoz stalo u bytovek u tržistě za kruháčem.
Nevím kde je tržiště, ale to asi bude ten jedné slečny. Ta ulice se myslím jmenuje Dobrovského a jí jsem pozvánku dal osobně ale zatím nic. Ale treba je to jinej.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 10 měsíců ago #6161

• Ingi
A na letacek radsi napis email nebo nejakej kontakt na sebe... Cisty letacky vetsinou zustanou bez odezvy :(

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 10 měsíců ago #6167

• Kitty
Chtela jsem se zeptat, nema z vas nekdo nahodou misto predni SPZ nalepku? Hrozne se mi to libi a zrejme bych do toho i sla, tak me zajimaji zkusenosti pokud mate??

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 10 měsíců ago #6179

• Johnny
Hele, pokud bys ji měla ve velikosti RZ, tak by to možná šlo. Ale povolený to není.

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 10 měsíců ago #6181

• Ingi
Povoleny to neni tak ani tak... A bejt tebou zvazil bych jestli ten efekt je takovej aby te kdejaky modry pako koupalo. Myslim si, ze je to dost provokuje a drazdi :D

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 10 měsíců ago #6185

• Amber
Souhlasím s Ingim, my to měli na jednom autě, byla sice malinká, ale stejně, namachrovanej policajt se nám jí snažil strhnout (no nešlo to no :lol: ) ale pak nás to stálo docela dost peněz.... Taky jsem o tom přemýšlela, ale za ty případný kecy ti to dle mého nestojí.. Tady pro to hold naši "pomáhači a chrániči" nemají moc pochopení :(

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 10 měsíců ago #6192

• Johnny
Šak píšu, že to není povolený. Ale taky jde o to, na jakýho vola narazíš. Mě se tuhle snažil přesvědčit, že mám xenony... Sem musel vyndat světlo a ukázat mu žárovku, vocasovi.

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 10 měsíců ago #6201

• Ingi
Johnny napsal:
Šak píšu, že to není povolený. Ale taky jde o to, na jakýho vola narazíš. Mě se tuhle snažil přesvědčit, že mám xenony... Sem musel vyndat světlo a ukázat mu žárovku, vocasovi.

Tak na to bych se mu pekne vy...... Ja bejvam na policajty slusnej, ale kdyby me mel takhle buzerovat tak by narazil. Rozhodne bych teda kvuli nejakymu paku nevyndaval svetlo. A myslim si, ze na tohle ani nema pravo.

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 10 měsíců ago #6202

• Johnny
No, mě se zase nechtělo se s ním dohadovat. Tuším že to je za dva body. A správní řízení mě neba :-( .

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 10 měsíců ago #6204

• Ingi
Johnny napsal:
No, mě se zase nechtělo se s ním dohadovat. Tuším že to je za dva body. A správní řízení mě neba :-( .

No dobre, ale preci to neni zadnej odbornej technik aby tohle posuzoval. I kdybys tam ty xenony mel, jak muze posuzovat jestli tam nepatrej nebo patrej. Podle me by policajt mel kontolovat jenom to co je prokazatelny na miste. At si zkontroluje jestli maj folie homologaci, jestli nemas proslou technickou, a jestli mas vsechno to co mas v aute vozit, a nebo treba to o cem tu vlastne piseme s tou SPZ. Ale tohle uz je fakt moc.
Vygenerováno za 0.090 sekund