Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Kitty BEETLE CABRIO

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 8 měsíců ago #7221

• Kitty
Ingi napsal:
Na havarijnim mas spoluucast, takze te to stejne bude stat dost penez. Ono tim, ze jsou ty svetla dole a samostatne tak mi to neprijde nejak nevkusny. Sam mam ty ciry :D Horsi je kdyz to ma auto v lampach a ma to prave v jedny lampe mlhovku a v jendny couvacku, to je hnus :lol: A rozhodne bych se nevzdaval ty couvacky... ta cira sviti o hodne lip a je to k nezaplaceni. Nekdy se proste ve tme couvat musi :lol:

No jo Ingi, ale ja mam parkovaci cidla:-) Ja sama nevim, hrozne se mi to libi jak to ma Štěpoš, fakt to vypada dost dobře. Ale divala jsem se na to jak to prodavaji a stejne bych si ty cire musela objednat dvakrat,abych mela dve cervene dozadu. To je hrozna nerozhodnost asi si radeji koupim svetla jak ma Moni, ty jsou moc krasny a bude pokoj:-)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 8 měsíců ago #7229

• Ingi
Mnooo, ono to neni jenom tak jako, ze reknes koupim svetla jako Moni a hotovo :D Moni tam ma ty couvacky dodelany takze to znamena jeste trosku prace. Ale je fakt, ze to je docela elegantni reseni mit dole dve mlhovky a couvacky zapasovat do svetel ;)

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 7 měsíců ago #7244

• nina-ricci
Ahoj Kitty...jsem také jednou z členek, aby ses nedivila kdo to píše, ale dlouho jsem se tu ostudně neukázala :oops: Chci ti říci, že máš krásné cabrio, mladší brouček než mám já (dosud byl ten můj nejmladší) a máme stejná origo kola :-) Jsem s nimi spokojená...a také blinkry v zrcátku...tak doufám, že si ho brzy někde prohlédnu.... ;)

Jo a mám také ty vw znaky stříbrné...takže je nás tu více:))

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 7 měsíců ago #7246

• Ingi
Spravne pises! Ostuda ses :D A prohlidnout si nas snad prijedes vsechny :D treba hned ted v zari do Tynce ;)

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 7 měsíců ago #7248

• Kitty
nina-ricci napsal:
Ahoj Kitty...jsem také jednou z členek, aby ses nedivila kdo to píše, ale dlouho jsem se tu ostudně neukázala :oops: Chci ti říci, že máš krásné cabrio, mladší brouček než mám já (dosud byl ten můj nejmladší) a máme stejná origo kola :-) Jsem s nimi spokojená...a také blinkry v zrcátku...tak doufám, že si ho brzy někde prohlédnu.... ;)

Jo a mám také ty vw znaky stříbrné...takže je nás tu více:))

Ahoj, jsi hodna. No kola jsou hezka,ale malicka. Jak jsou ty kulate blatnicky tak to vypada hodne male. Ale zatim mi staci, mam ridicak mesic tak stejne cekam kde je odru :) A kabrio je teda k nezaplaceni, hlavne v tomhle krasnem pocasi:-) Blinkry v zrcatku se mi taky moc libi ;)

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 7 měsíců ago #7251

• Moni
Kitty napsal:
Ingi napsal:
Na havarijnim mas spoluucast, takze te to stejne bude stat dost penez. Ono tim, ze jsou ty svetla dole a samostatne tak mi to neprijde nejak nevkusny. Sam mam ty ciry :D Horsi je kdyz to ma auto v lampach a ma to prave v jedny lampe mlhovku a v jendny couvacku, to je hnus :lol: A rozhodne bych se nevzdaval ty couvacky... ta cira sviti o hodne lip a je to k nezaplaceni. Nekdy se proste ve tme couvat musi :lol:

No jo Ingi, ale ja mam parkovaci cidla:-) Ja sama nevim, hrozne se mi to libi jak to ma Štěpoš, fakt to vypada dost dobře. Ale divala jsem se na to jak to prodavaji a stejne bych si ty cire musela objednat dvakrat,abych mela dve cervene dozadu. To je hrozna nerozhodnost asi si radeji koupim svetla jak ma Moni, ty jsou moc krasny a bude pokoj:-)

Všechny světla, který koupíš, jsou bez mlhovky a zpátečky. Pokud budeš chtít tyto dvě části dát do světel, budeš si s tím muset pohrát... ;) Dokud jsem ale měla originál světla, taky se mi bílá zpátečka nelíbila. Měla jsem ji nastříkanou sprejem (myslím že to byl červený přímo na světla). Vypadalo to dobře a při couvání bylo světlo takžka bílé, svítivost se nesnížila... Tak ještě můžeš zkusit toto. :)

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 7 měsíců ago #7252

• Kitty
Moni napsal:
Kitty napsal:
Ingi napsal:

Všechny světla, který koupíš, jsou bez mlhovky a zpátečky. Pokud budeš chtít tyto dvě části dát do světel, budeš si s tím muset pohrát... ;) Dokud jsem ale měla originál světla, taky se mi bílá zpátečka nelíbila. Měla jsem ji nastříkanou sprejem (myslím že to byl červený přímo na světla). Vypadalo to dobře a při couvání bylo světlo takžka bílé, svítivost se nesnížila... Tak ještě můžeš zkusit toto. :)

Moni a ty jak jsi davala ty zadni svetla pryc a mas vyfuky, mas nekde to cervene svetylko? Pokud bych si to chtela kupovat musela bych to koupit dvakrat kdybych chtela aby jsem mela cire cervene a tak me napadlo, ze bych si od tebe koupila sice matne,ale bylo by cervene a aspon bych to s tim zkusila couvat v noci atd. ???

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 7 měsíců ago #7253

• Moni
Zpátečku i mlhovku, které jsem vyndala, mám doma v šuplíku... :D Klidně ti to světlo můžu půjčit na vyzkoušení. Mám ale obavu, že ti to tam nepůjde, protože to má jinak úchyty. Podívám se doma a dám vědět... ;)

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 7 měsíců ago #7257

• Ingi
Mnoooo ono pri trose sikovnosti tam napasovat jde... bavili jsme se o tom v Habrovanech s Georgem... ten tam ma jako mlhovku druhou zpatecku. Jelikoz ma stribrnyho tak tam ma prave zase obe bile. Ale musi se pootocit. Na beznej pohled to vypada normos a nevsimnes si niceho, ale pri pozornym zkoumani jsou ty ctverecky odrazky na koso... ;)

Kitty BEETLE CABRIO 15 roků 7 měsíců ago #7261

• Kitty
Moni napsal:
Zpátečku i mlhovku, které jsem vyndala, mám doma v šuplíku... :D Klidně ti to světlo můžu půjčit na vyzkoušení. Mám ale obavu, že ti to tam nepůjde, protože to má jinak úchyty. Podívám se doma a dám vědět... ;)

Moni, ja myslim, ze by to tam melo jit. No ja myslela, ze bych si to od tebe koupila, nepredpoladam, ze to budes jeste nekdy potrebovat, ja nevim jakou to ma cenu 100kč nebo 200kč?
Vygenerováno za 0.072 sekund