Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Beerďa

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #4470

• vosic
Ses do toho Káťo fakt pěkně opřela,tak koukám že nebudu sám po novým laku na poslední chvíli. :lol:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #4493

• Káťa
To Štěpoš: kapota je hotová za chvíli, to by ti třeba někdo nějakou kárku půjčil, něž by se to zmáklo ;)

To vosic: Hlavně, jestli máš dobrýho lakýrníka?? Aby to opravdu stihnul. Já tomu svýmu dala čas do konce dubna, takže mu věřím, že to zvládne. Tý jo, koukám, že to bude pěkná přehlídka... my lak, Štěpoš kola... a nevím, kdo ještě si pořídil něco nového :D

Jsem bez auta už druhej měsíc :cry: minule jsem s tím přejížděla a skoro se mi chtělo brečet :cry: Takže se těším, až povalíme do Brna a konečně se zase svezu ;)

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #4505

• vosic
Lakýrníka mám dobrýho,teda měl jsem mu to dát dneska a nakonec až příští týden,ale měl by to stihnout.

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #4509

• Ingi
vosic napsal:
Lakýrníka mám dobrýho,teda měl jsem mu to dát dneska a nakonec až příští týden,ale měl by to stihnout.

Ti bude delat cernou strechu? :D

Ne vazne... Bylo by to fakt super, byl bys origo ;)

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #4514

• Štěpoš
To Káťa : okouknu jak bude vypadat Beerďa a pak možná časem to provedu taky :)
To Ingi : jo jo jo, celej brouk červenej a k tomu černá střecha to by vypadalo luxusně ;)

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #4516

• Káťa
Vosic, já bych taky neechala tu kapotu čeernou, vypadá to dobřee. ;)

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #4517

• Ingi
ja to taky myslel i s tou kapotou ;) cerna kapota a strecha a na zadni sklo dat hodne tmavou folii a bude to jako dost dobry ;) Cerna s cervenou dohromady vypadaj moc dobre ;)

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #4523

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Určitě bych tu kapotu taky nestřikal na červeno...tak to vypadá dobře a spoň se dolišíš....pokud na tom nemáš teď lak, dej tam černej lak a černou střechu s černyma fóliema jak píše Ingi...
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #4530

• vosic
To mám v pánu nechat tu kapotu černou,jen ji hodit do laky,přemejšlel jsem do matný,ale v lesklým černým laku to bude o dost lepčí,na ostatní zatim nejsou finance zku***ná krize. :evil:

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #4535

• Ingi
vosic napsal:
To mám v pánu nechat tu kapotu černou,jen ji hodit do laky,přemejšlel jsem do matný,ale v lesklým černým laku to bude o dost lepčí,na ostatní zatim nejsou finance zku***ná krize. :evil:

Urco lesk ;) Matova by byla jak nedodelana s tou lesklou cervenou. Kdyz uz se ti leskne cervena, at to mas v lesku cely ;)
Vygenerováno za 0.116 sekund