Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Beerďa

Beerďa 15 roků 11 měsíců ago #5380

• Štěpoš
Káťi, přece to nemůže jít všechno zas tak jednoduše :) I když máš s Beerďou potíže, je vidět, že se snažíš ;) Je to opravdu velkej rozdíl, když jsem Beerďu viděl po dlouhé době, vypadá úplně super ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Beerďa 15 roků 11 měsíců ago #5382

• Ingi
Štěpoš napsal:
Káťi, přece to nemůže jít všechno zas tak jednoduše :) I když máš s Beerďou potíže, je vidět, že se snažíš ;) Je to opravdu velkej rozdíl, když jsem Beerďu viděl po dlouhé době, vypadá úplně super ;)

Souhlas ;) Krasavec nalestenej ;)

Beerďa 15 roků 11 měsíců ago #5383

• evicak
Štěpoš napsal:

jo jo, taky si myslim...

Beerďa 15 roků 11 měsíců ago #5428

• Káťa
Díky moc za podporu a chválu;) To dokážee zveednou náladu :D Pořád see něco opravujee a trochu už mě to unavujee, alee neemám to srdcee dát to pryč... :( takžee to vždycky pak nějak vyřeešim :roll:

Beerďa 15 roků 11 měsíců ago #5443

• Amber
My to s tím opravováním moc dobře známe... :| Když nejelo a nikdo nevěděl, co s tím naším je, tak jsme taky měli chuť dát to pryč a už to nikdy nevidět, ale prostě to nešlo. Trošku jí pošiješ a Beerďa bude jezdit jako nová, uvidíš. Každopádně ti držím palečky, ať už se s ní tolik netrápíš :D Jinak moc chválím, po úpravě vypadá moc pěkně, škoda že jsem jí neviděla osobně.

Beerďa 15 roků 11 měsíců ago #5461

• Káťa
Amber napsal:
My to s tím opravováním moc dobře známe... :| Když nejelo a nikdo nevěděl, co s tím naším je, tak jsme taky měli chuť dát to pryč a už to nikdy nevidět, ale prostě to nešlo. Trošku jí pošiješ a Beerďa bude jezdit jako nová, uvidíš. Každopádně ti držím palečky, ať už se s ní tolik netrápíš :D Jinak moc chválím, po úpravě vypadá moc pěkně, škoda že jsem jí neviděla osobně.
Díky mooc :D Ty opravy, to jee fakt mazeec, kor pak když see někam vyráží a něco see po.... Snad to nějak půjdee, neení to teeď moc jeednoduchý, alee když see na ni podívám, jak jí to teď sluší, všeechny zlosti mě přeejdou ;)

Beerďa 15 roků 10 měsíců ago #5953

• Káťa
Dnees na mě po zasunutí klíčee začal blikat nápis seervis a nějaká zkratka INSP neebo jak to bylo, see na to musím jeeště mrknout. Mám dojeem, žee už to tu někdo psal, alee nemůžu to najít :(

Beerďa 15 roků 10 měsíců ago #5955

• Johnny
To máš výměnu filtrů a dalších věcí tuším... OIL by znamenalo jen olej.

Beerďa 15 roků 10 měsíců ago #5956

• Ingi
Johnny napsal:
To máš výměnu filtrů a dalších věcí tuším... OIL by znamenalo jen olej.

A co kdyz blika jen SERVICE? :)

Beerďa 15 roků 10 měsíců ago #5958

• Káťa
Jseem filtry měnila... neení to jeeště ani rok :?: :shock:
Vygenerováno za 0.154 sekund