Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Beerďa

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #3659

• Johnny
Nj, Káťa našla novou lásku :-D . Btw. - by mě zajímalo jak jezdí tůj nafťák, když ten náš žluťák má podle papírů o cca. 80 kg vyšší pohotovostní hmotnost...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #3672

• Káťa
njn neeuděláš nic.... náhodou jee to fajn parťák. Neeprosteestujee, neehádá see, jee pořád spokojeeneej :lol: jeen na to mazleení jee to můj miláčeek trochu větší a pořád chladí :lol:

Jinak jeezdí dobřee, když see zrovna můj podtlak neerozhodnee reezignovat na svou funkci... snad see mi to podaří dát do léta všee do cajku :cry:

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #3718

• vosic
Hezký papučky Káťo,jak mu je nasadíš tak sem dej hned foto jak s nima Berďa vypadá,určitě ji budou slušet.

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #3722

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Kolikátky to jsou ty tvoje kola, Káťo?
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #3729

• Káťa
To Vosic: Moc děkuju ;) Ingi a Johnny mě za ně moc neepochválili :( , alee já jseem z nich nadšeená. Přeedpokládám, žee když see mi podaří dorazit do Brna, tak už jee budu mít nazuté :D
Jinak Beczi, jsou to 18" :D

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #3731

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Káťa napsal:
To Vosic: Moc děkuju ;) Ingi a Johnny mě za ně moc neepochválili :( , alee já jseem z nich nadšeená. Přeedpokládám, žee když see mi podaří dorazit do Brna, tak už jee budu mít nazuté :D
Jinak Beczi, jsou to 18" :D
Tak to mě pak napiš, jak ti to s tím motorem jede. Já měl vždycky strach, že to našech 66kW neutáhne, proto mám 17ky.

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #3732

• Káťa
Jééžiš neestraš. Neež vyměním teen podtla, tak to asi moc neepojeedee, no uvímee. Snad to neebudee moc baštit.

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #3733

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Káťa napsal:
Jééžiš neestraš. Neež vyměním teen podtla, tak to asi moc neepojeedee, no uvímee. Snad to neebudee moc baštit.
Tak kdyby ti to nejelo, tak dáš chip a vytuníš motor :) .Já to chcu dělat obráceně, prva chcu zvýšit výkon motoru, kdy nárůst výkonu oproti sérii bude o 36,56 PS a 94,46 Nm (trysky POWERPLUS 764 (vč. repase a seřízení vstřikovačů), Allard Power Pipe kit, chip ) a pak bych taky přemýšlel o 18 kolech. Ale vše je to o penězích

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #3734

• Káťa
Já s tím nijak závodit neebudu a až budee dostateek peeněz, tak na chip taky dojdee, alee zatím jee to úplně to posleední. Snad už budee brzo teeplo a budu to moct vyzkoušet :D

Beerďa 16 roků 1 měsíc ago #3738

• Johnny
Tak čipu se Vám zachtělo, budiž Vašim motorům litinové nebe lehké :lol: . Ne, to byl vtip, taky bych si s čipem apod. nechal říct, ale nakonec jsem se rozhodl jít jinou cestou - Brouka budu piplat v originální podobě. Na to abych se s tím vyblbnul mi to stačí ;) . To si spíš na blbnutí koupím Mini Cooper S :twisted: .
Vygenerováno za 0.078 sekund