Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 16 roků 8 měsíců ago #624

• cervik
Pokusil jsem se nafotit výměnu pylového filtru a pokusím se napsat stručný návod na jeho výměnu :idea:

Odhadovaný čas výměny 10-20min podle vaší šíkovnosti :P

Co budete potřebovat:
Trošku času a odvahy
Nový pylový filtr
Křížový šroubovák
Torx č. 25

Krok 1:

Zatlačíme ve směru šipek na středový kryt palubní desky a sundáme ho.

Krok 2:

Vyšroubujeme 2x křížový šroub a sundáme kryt přístrojové desky.

Kryt drží 8 pacek a 2 kolíky na boku které jsou zasunuty do bočního sloupku.

Krok 3:

Povolíme kryt pylového filtru drží na 6ti Torx šroubech při vyndavání plastu to chce chvilku trpělivost.

Krok 4:

Vyndáme pylový filtr který je zajištěn packama viz. šipky.

Krok 5:

Do plastového rámečku který vyndame se starým filtrem vložíme nový filtr a zacvaknem ho do kastlíku.

Krok 6:

Zasadíme krycí plast a utáhneme 6ti šrouby TORX.

Krok 7:

Nasadíme krycí plast přístrojové desky a dotahnem 2x křížový šroub.

Krok 8:

Nasadíke krycí středový plast a zasuneme ve směru šipek.

Tímto krokem výměna pylového filtru úspěšně končí.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 16 roků 8 měsíců ago #625

• Káťa
Super, to tu mělo být, před 14 dny... :evil: teď už taky vím, kde je :lol:

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 16 roků 8 měsíců ago #629

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Skvěly, taková důkladná recenze si zaslouží pochvalu. Mohlo by jich tu přibývat víc. Až mě zas prasknou žárovky, hodím sem taky foto :lol:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 16 roků 8 měsíců ago #630

• Moni
No to je úplně báječný, přesně tohle jsem zrovna potřebovala! Pylový filtr právě potřebuju vyměnit a nevěděla jsem, kde ho najít. :) Tak jdu na to podle návodu... :D

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 16 roků 8 měsíců ago #632

• cervik
tak to jsem zvedav zda se ti to podle toho myho navodu povede :lol:

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 16 roků 8 měsíců ago #633

• Moni
Proč? Nějaká utajená informace nebo chyták??? :D Věřím, že to zvládnu... ;)

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 16 roků 8 měsíců ago #634

• cervik
to ne ale kdyz sem pak napises ze si to zvladla podle navodu dobre tak budu mit jistotu ze jsem to nafotil a napsal spravne :P

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 16 roků 8 měsíců ago #635

• Moni
Návod je úplně dokonalý, takže věřím, že problém nebude. Ale až to budu mít hotový, tak napíšu... ;)

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 16 roků 8 měsíců ago #637

• Lady
Taky supr nápad založit sekci co se jak dělá..nebo kdo už co dělal a rád poradí...víměnu pilového filtru už mám taky za sebou a jediné co se mi navodu nezdá je velikost toho torxu,jelikož já to dělal T20, ale to je podle mě uplně nepodstané....třeba já ted musím sundat airbag na volatu abych se dostal k imobilizéru a elektrikář mi řek že mu to mám odstrojit,aby mi něco nepodřel a neponičit takže bojuju sám a musím říct že mít nějaké vlasy tak mi asi vypadnou :lol:

Návod: Výměna pylového filtru + rozebrání vrchní části palub 16 roků 8 měsíců ago #638

• Káťa
Tak až se ti podaří sundat ten airbag, tak dej vědět, jelikož mě to čeká taky, tak ať vím, do čeho jdu, ale i tak pochybuju, že to bude horší než ty silenbloky :twisted:
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.095 sekund