Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Plakát našeho klubu - ze srazu

Plakát našeho klubu - ze srazu 15 roků 8 měsíců ago #5608

• Anonymous
Beczi napsal:
renetrans napsal:
No nic moc stříbrný tam nejsou...a žluty jsou daleko hlavně,že jsem říkal 2 řady at tam jsme všíchni... ;)
:lol: Musíš líp číst: Fotka která bude na něm se vybere pozdějš. .... tohle je jen VZOR. Mám málo fotek, kde by sme byli všichni. Chce to nějakou z louky. Já ten plakát ještě nemám. Momentálně je tam místo toho Mustang Shelby GT500 ;)
jo tak to jo....GT 500 good
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Plakát našeho klubu - ze srazu 15 roků 8 měsíců ago #5612

• Tanja
Beczi, co jakože bylo s koberečkama? jakože už nebudou? jakože se odřekly? já na ně furt čekám, kdy budou, můj zájem trvá....... a plakát až bude zrobeny, napiš mi pak konečnou cenu vč. poštovného a č. účtu, Ď...... ovšem trika teda nechcu ani s pumou ani bez pumy, bo střih s límečkem mi nesluší :lol:

Plakát našeho klubu - ze srazu 15 roků 8 měsíců ago #5617

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tanja napsal:
Beczi, co jakože bylo s koberečkama? jakože už nebudou? jakože se odřekly? já na ně furt čekám, kdy budou, můj zájem trvá....... a plakát až bude zrobeny, napiš mi pak konečnou cenu vč. poštovného a č. účtu, Ď...... ovšem trika teda nechcu ani s pumou ani bez pumy, bo střih s límečkem mi nesluší :lol:
S koberečkama byl pokaždé problém s dodavatelem. Když jsem ho teď zkoušel domluvit já, tak pak řekli že logo tam neumí udělat. Trika budou třeba v několika typech, jenže Puma taky nereaguje. Tady ti s plakátama reagují, tak proto je uděláme jako první. Jenže nemám pořád fotku, ze které by to šlo udělat.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Plakát našeho klubu - ze srazu 15 roků 8 měsíců ago #5625

• GEORGE
Tak ty koberečky nejsou problém, tady u nás u Břeclavi jich šijí, nechal jsem si je udělat v barvě tmavě šedé a vyšít logo světle šedé a z toho nejhustšího materiálu jsou asi kolem 700Kč, GEORGE

Plakát našeho klubu - ze srazu 15 roků 8 měsíců ago #5626

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
GEORGE napsal:
Tak ty koberečky nejsou problém, tady u nás u Břeclavi jich šijí, nechal jsem si je udělat v barvě tmavě šedé a vyšít logo světle šedé a z toho nejhustšího materiálu jsou asi kolem 700Kč, GEORGE
Můžeš tady do tohoto tématu : <!-- l --><a class="postlink-local" href="newbeetleclub.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=119">viewtopic.php?f=6&t=119<!-- l --> vložit fotku a nějaky kontaktní informace? Za ty prachy by to šlo a třeba by sme měli aji slevu, při vyšití většího počtu. Díky
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Plakát našeho klubu - ze srazu 15 roků 8 měsíců ago #5633

• Tanja
fajn, takze az bude plakát a koberečky, tak na mě nezapomeňte, dík

Plakát našeho klubu - ze srazu 15 roků 4 měsíců ago #7649

• Lolitka
ahoj také bych chtěla plakát už je nějaký k sehnání a kde?
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.064 sekund