Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Reklamní předměty našeho klubu

Reklamní předměty našeho klubu 16 roků 4 měsíců ago #1274

• Ingi
A nikde tu v navrzich nevidim ksiltovku, dyk to je snad zaklad kazdyho klubovyho obleceni :D
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Reklamní předměty našeho klubu 16 roků 4 měsíců ago #1276

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ingi napsal:
A nikde tu v navrzich nevidim ksiltovku, dyk to je snad zaklad kazdyho klubovyho obleceni :D
ksiltovku nenosím ..ale dopíšu ti ju tam
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Reklamní předměty našeho klubu 16 roků 4 měsíců ago #1277

• Ingi
tak ja ksiltovku taky normalne nenosim, ale klubovou na sraz bych urcite nosil. A treba to ani nemusi bejt ksiltovka, kdyz se tady lidi shodnou na jiny cepici, neni problem ;) Ale jasny, zalezi samozrejme kolik lidi by to chtelo aby se to vyplatilo ;)

Reklamní předměty našeho klubu 16 roků 4 měsíců ago #1290

• jarda
noteda zenská co to má bejt , toje pjekne nechutý :evil:

Reklamní předměty našeho klubu 16 roků 3 měsíců ago #1680

• Káťa
Heeléé, tak jak see domluvímee na těch dalších přeedměteech?? Radši bych měla tu mikču neebo bundu neež ty koberečky, ty jeeště ožeelím. Ať jsmee na jaro voháknutý a mrkla bych i na nějaký nový trička :?:
Klidně si to veezmu na starost, oběhnu pár reklamáků a známých, abychom měli nějakou ceenovku a návrhy, hlavně, aby see to hnulo. :twisted:

Reklamní předměty našeho klubu 16 roků 3 měsíců ago #1681

• Káťa
joo a já bych jeeště přidala deeštník, co?? :D

Reklamní předměty našeho klubu 16 roků 3 měsíců ago #1686

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Káťa napsal:
Heeléé, tak jak see domluvímee na těch dalších přeedměteech?? Radši bych měla tu mikču neebo bundu neež ty koberečky, ty jeeště ožeelím. Ať jsmee na jaro voháknutý a mrkla bych i na nějaký nový trička :?:
Klidně si to veezmu na starost, oběhnu pár reklamáků a známých, abychom měli nějakou ceenovku a návrhy, hlavně, aby see to hnulo. :twisted:
Myslímk že od Moni budeme mít nejlepší servis :) . Tak bych to objednal u ní. Trika budou, s časem je to nejspíš horší. Mikinu a triko by sme mohli udělat co nejdřív, nějakej návrh atd. Na ty koberečky se čeká už několik měsíců. Ty moje už třeba dávno dosloužily.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Reklamní předměty našeho klubu 16 roků 3 měsíců ago #1693

• Ingi
Tak koberecky ty uz jsou jasny, ne? :D Ty jsou na objednavku.

Reklamní předměty našeho klubu 16 roků 3 měsíců ago #1725

• Moni
Hrozně mě to mrzí a opravdu se omlouvám, že jsem ještě nic nevymyslela... Ale skutečně jsem teď od rána do večera v práci a k tomu připravuji práci i o víkendy... :(
Teď ale pracujeme už na druhé várce trik. Ty budou hotové příští týden a o víkend se asi kouknu na nějaký ty další výrobky, třeba mikiny, bundy a tak... ;)

Reklamní předměty našeho klubu 16 roků 2 týdnů ago #2903

• shape
Zdravím všechny, vše nej do nula devítky, nevim esli pisu dobre jsem tu new beetle :) Kudy zacit..echhh. Za prvy nejsem moc rad, ze jste me prebehli se strankama o auticku ktere bylo mym snem co jsem ho poprve zahledl...na druhou stranu dluzno byti objektivni a priznat si, ze bych nemel tolik casu abych udrzoval stranky aktualizovane jak se to dari Vam...poooklona. A ted se na mne asi sesype lavina nevole...mel bych nekolik pripominek k logotypu...auuu nebijte mne budu se snazit byt konstruktivni a prosim berte to jen jako pripominku a muj subjektivni nazor, nicmene.. :) Logotyp, ktery jste vlastne si pujcili od ruskych bratri a nikdy jinak je sam o sobe fajn i kdyz desne zprofanovanej obrys auta, ktery ma v logu kazda druha leasingovka nebo autoservis. A ted mne nebijte, ale chtelo by to opraavdu alespon mirne zmeny v logotypu udelat, nejak si pohrat s proporcemi obrysu pokud musi obrys zustat, pro nekoho zmena nepatrna ci nepostrehnutelna pro nekoho zmena zasadni, co je ale opravdu spatne je font, kterym je logo doplneno, neni ani hezky ani citelny a vubec se nehodí k jinak celkem cistemu obrysu....Nechci vubec srazet neci praci, nevim kdo je autorem, ale vim ze temito radky se jej jiste dotykam, zacez se omlouvam, jsem z branze a vim jake to je pro mne kdyz nekdo neni spokojen s mou praci...Jedna se opravdu jen o zvazeni toho zda by nestalo za zvazeni nez se zacnou vyrabet dalsi reklamni predmety aby klub mel opravdu reprezentativní znacku tedy logotyp ktery bude citelny hezký a ktery si zaslouzí kazdy brouk na svy krovky, fakt verte mi :) Samozrejme nechci jen placat jatra si a mozna uz ted ctu jak placat umi kazdej ale nakej navrh sem dat to ne. Staci kyvnout a zacnou se veci dít jink si holt udelam nejakou hezkou samolepku jen pro sebe a to se prece nehodi ted kdyz uz sem nasel Vas :) Nabizim sluzby grafickeho studia a vypomoc samozrejme zcela bezplatnou pro ty kterejm uz zacali litat pred ocima doláres. Navrhy tricek co jsme realizovali jsou na webu najdete u meho profilu. Samolepky a podobny malickosti jsem schopen dodat samozrejme taky za zlomek ceny pokud budou tisteny dohromady se zakazkou ktera je zaplati, tim padem bude mozne je mit kdyz ne zadara tak fakt za symbolicky obolos. Tudiz, jeste jednou omluva za prvni post nakrkavaci, ted uz budu jen nekonecne optimistickej brouk...kissss
Vygenerováno za 0.099 sekund