Zdravím všechny, vše nej do nula devítky, nevim esli pisu dobre jsem tu new beetle
Kudy zacit..echhh. Za prvy nejsem moc rad, ze jste me prebehli se strankama o auticku ktere bylo mym snem co jsem ho poprve zahledl...na druhou stranu dluzno byti objektivni a priznat si, ze bych nemel tolik casu abych udrzoval stranky aktualizovane jak se to dari Vam...poooklona. A ted se na mne asi sesype lavina nevole...mel bych nekolik pripominek k logotypu...auuu nebijte mne budu se snazit byt konstruktivni a prosim berte to jen jako pripominku a muj subjektivni nazor, nicmene..
Logotyp, ktery jste vlastne si pujcili od ruskych bratri a nikdy jinak je sam o sobe fajn i kdyz desne zprofanovanej obrys auta, ktery ma v logu kazda druha leasingovka nebo autoservis. A ted mne nebijte, ale chtelo by to opraavdu alespon mirne zmeny v logotypu udelat, nejak si pohrat s proporcemi obrysu pokud musi obrys zustat, pro nekoho zmena nepatrna ci nepostrehnutelna pro nekoho zmena zasadni, co je ale opravdu spatne je font, kterym je logo doplneno, neni ani hezky ani citelny a vubec se nehodí k jinak celkem cistemu obrysu....Nechci vubec srazet neci praci, nevim kdo je autorem, ale vim ze temito radky se jej jiste dotykam, zacez se omlouvam, jsem z branze a vim jake to je pro mne kdyz nekdo neni spokojen s mou praci...Jedna se opravdu jen o zvazeni toho zda by nestalo za zvazeni nez se zacnou vyrabet dalsi reklamni predmety aby klub mel opravdu reprezentativní znacku tedy logotyp ktery bude citelny hezký a ktery si zaslouzí kazdy brouk na svy krovky, fakt verte mi
Samozrejme nechci jen placat jatra si a mozna uz ted ctu jak placat umi kazdej ale nakej navrh sem dat to ne. Staci kyvnout a zacnou se veci dít jink si holt udelam nejakou hezkou samolepku jen pro sebe a to se prece nehodi ted kdyz uz sem nasel Vas
Nabizim sluzby grafickeho studia a vypomoc samozrejme zcela bezplatnou pro ty kterejm uz zacali litat pred ocima doláres. Navrhy tricek co jsme realizovali jsou na webu najdete u meho profilu. Samolepky a podobny malickosti jsem schopen dodat samozrejme taky za zlomek ceny pokud budou tisteny dohromady se zakazkou ktera je zaplati, tim padem bude mozne je mit kdyz ne zadara tak fakt za symbolicky obolos. Tudiz, jeste jednou omluva za prvni post nakrkavaci, ted uz budu jen nekonecne optimistickej brouk...kissss