Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

Téma: potrebuji poradit

potrebuji poradit 11 roků 2 měsíců ago #42474

Wolf napsal:
chameleon napsal:
Nĕjaký mechanik? :-):-)
Tak trošku se opravováním aut živím :) Ovšem k Broukům a jiným VW mám tak nějak blíže B)

ahoj chystám se jednoho brouka koupit chci se zeptat dalo by se domluvit že by jsi se na něj jel podívat se mnou? když se v nich vyznáš tak by to pro mě byla výhoda.mám známeho mechanika ale nevím jak až rozumí zrovna broučkum... ty máš možnost to napíchnout na PC
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

potrebuji poradit 11 roků 2 měsíců ago #42475

• Wolf
  • Senior Boarder
Jasně, že se můžeme domluvit, kde to auto je? popř. pošli inzerát
Brouk 1,6i
New Beetle 1,9TDi
Beetle 1,2TSI
T3 1,9 MTDi
Škoda peněz 120L
Poslední úprava: 11 roků 2 měsíců ago od Wolf.

potrebuji poradit 11 roků 2 měsíců ago #42476

no mám vyhlídnuté dvě.obě černé jedno je v Bruntálu a druhé až v Jeseníku to v Bruntálu je 1,9tdi a to druhé 2,0 85kW. uvidím podle stavu chtěl bych vidět obě a rozhodnout se.je to trochu problém s tou dálkou jako není pro mě problém tam zajet ale sám se v tom nevyznám a nevím jestli seženu někoho kdo tam se mnou zajede. :blink:

potrebuji poradit 11 roků 2 měsíců ago #42477

www.sauto.cz/osobni/detail/volkswagen/ne...14153951?goFrom=list
www.sauto.cz/osobni/detail/volkswagen/ne...14085811?goFrom=list je jich více pěkných na fotkách celkem na vyběr je v brně mám na to tak max 80000 a to bych se rád vešel i s nutnou prvotní udržbou

potrebuji poradit 11 roků 2 měsíců ago #42478

• GEORGE
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 3
Asi bych šel do toho diesela, jelikož najeté kilometry které má jsou v pohodě a na něj najedeš víc jak půl mega což nemohu říct u toho dvou litra, jelikož to nejsou vydařené motory a vžádném případě tam tolik nenajedeš a ta spotřeba tam není taky pravda poněvadž si vezme 9 a víc litrů, což diesel 5-7 litrů. Navíc jsem si všiml že nemá vyhřívání sedaček má jen ten diesel což oceníš v zimě. Na té kůži bez vyhřívání by ti umrzla prdel. Tak mnoho zdaru a nepřeber, diesel můžeš dát akontaci a zbytek za pakatel
na splátku. Čau GEORGE B)

potrebuji poradit 11 roků 2 měsíců ago #42479

Ahoj taky mi rozum říká že ten diesel bude praktičtější. toho vyhřívaní jsem si všíml.Teď mám starého passata 1,9 Tdi a vím že ten motor je super mám tam 370tis a moc bych nedal za to že už tomu někdo předemnou trochu utočil. celou zimu startoval loni na první šup.a spotřeba super. Ve středu mám pracovní cestu do Šumperka tak se na něj jedu podívat pokud bude aspoň trochu k světu tak bych si pro něj ve Čtvrtek zajel... Je pravda že auto sháním pro manželku ale asi se těším více jak ona... tak snad bude v pořádku

potrebuji poradit 11 roků 2 měsíců ago #42480

• Wolf
  • Senior Boarder
Jasne, diesel, jasná volba, z benzínů stojí za něco akorát 1,8T... ikdyž ta má taky svoje mušky :)
Marně tady hledám něco , jako SZ, napiš mi prosím na mail carwZAVINÁČseznam.cz ;)
Brouk 1,6i
New Beetle 1,9TDi
Beetle 1,2TSI
T3 1,9 MTDi
Škoda peněz 120L

potrebuji poradit 11 roků 2 měsíců ago #42482

Tak děkuji všem za cenné rady nakonec vyhrál rozum a koupil jsem 1,9TDi :woohoo: :woohoo: :woohoo: ale jak říkam vyhrál rozum takže je to 81kW a je v Audi A4 r.v2000 jení to taková srdcovka ale vlezou mi tam všechny tři děti a je to prostě rozumnější volba za stejne peníze Srdíčko musí počkat až děti odrostou.všem vám přeji štastnou cestu a vždy bezpečný návrat...

potrebuji poradit 11 roků 2 měsíců ago #42484

• Wolf
  • Senior Boarder
Jasně, někdy musí bohužel vyhrát rozum ;-) a A4 je celkem v pohodě :-) Tak, hodně šťastných kilometrů
Brouk 1,6i
New Beetle 1,9TDi
Beetle 1,2TSI
T3 1,9 MTDi
Škoda peněz 120L
  • Strana:
  • 1
  • 2
Vygenerováno za 0.099 sekund