Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: New Beetle Czech Tour 2011, Pastviny,3.6.-5.6. 2011-PROBĚHLO

New Beetle Czech Tour 2011, Pastviny,3.6.-5.6. 2011-PROBĚHLO 13 roků 10 měsíců ago #14644

• herby
Zdravím ! na sraz přijedeme, takže 2x nocleh+jídlo, díky !
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

New Beetle Czech Tour 2011, Pastviny,3.6.-5.6. 2011-PROBĚHLO 13 roků 10 měsíců ago #14647

• KŘÁPEK
Ahoj všem,nemůžu přijet na sraz,i když bych rád,ale dozvěděl jsem se to pozdě a nemohl jsem už přeorganizovat práci.....všechny pozdravuju,ať vám to vyjde a když tak na podzim.....ahoj

New Beetle Czech Tour 2011, Pastviny,3.6.-5.6. 2011-PROBĚHLO 13 roků 10 měsíců ago #14651

• Monika Škopová
Ahoj, na sraz se chystám, ale bohužel až v neděli ráno. Doufám, že tam ještě budete. Zdavím Monika Škopová

New Beetle Czech Tour 2011, Pastviny,3.6.-5.6. 2011-PROBĚHLO 13 roků 10 měsíců ago #14652

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Monika Škopová napsal:
Ahoj, na sraz se chystám, ale bohužel až v neděli ráno. Doufám, že tam ještě budete. Zdavím Monika Škopová
Určitě tam v neděli ráno budeme, ale přijeďte brzo. Plán na neděli naplánovaný zatím není, tak se do obědu pomalu bude odjíždět domů.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

New Beetle Czech Tour 2011, Pastviny,3.6.-5.6. 2011-PROBĚHLO 13 roků 10 měsíců ago #14653

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
KŘÁPEK napsal:
Ahoj všem,nemůžu přijet na sraz,i když bych rád,ale dozvěděl jsem se to pozdě a nemohl jsem už přeorganizovat práci.....všechny pozdravuju,ať vám to vyjde a když tak na podzim.....ahoj
Ahoj. Škoda, těšil jsem se, že uvidím tvého nově pomalovaného Brouka. Tak příště. Ale v sobotu se pracovat nemá, tak kdyby ti to vyšlo, dojeď :)

New Beetle Czech Tour 2011, Pastviny,3.6.-5.6. 2011-PROBĚHLO 13 roků 10 měsíců ago #14654

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
herby napsal:
Zdravím ! na sraz přijedeme, takže 2x nocleh+jídlo, díky !
Přidal sem vás na seznam. Budeme se těšit. Díky

New Beetle Czech Tour 2011, Pastviny,3.6.-5.6. 2011-PROBĚHLO 13 roků 10 měsíců ago #14665

• čertik
Děkuji moc všem za pomoc při naší tekoucí poruše u Vojenské tvrze Hanička.Při řazení broučků na focení, nám zazlobil teplotní spínač ventilátoru a díky všem a hlavně některým více,ale zatím moc neznám jmena,jsme domů dojeli v pořadku.
Celý sraz se nám moc líbil,pochytali jsme par detailů od jiných jako inspiraci a zdravíme i tímto Vetřelce z našeho kraje.
Dnešní garažkontrola nenašla vůbec žadnou chybu v celém motoru,takže jsem asi pouze motor přehřala :roll: .

New Beetle Czech Tour 2011, Pastviny,3.6.-5.6. 2011-PROBĚHLO 13 roků 10 měsíců ago #14669

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Díky všem, kteří se zúčastnili srazu v Pastvinách. Opět dorazila spousta pěkných Brouků, kteří se vydali v koloně na prohlídku vojenské tvrze Hanička, kde na nás čekalo z rozpáleného rána příjemné ochlazení v podzemí na teplotu 8°C. Po prohlídce jsme se vydali po Orlických horách do restaurace Rampušák, kde byl připravený oběd. Poté, co jsme se všichni občerstvili a najedli, vydali jsme se do supermarketu v Žamberku doplnit zásoby na večerní program. Po projetí města pokračovala cesta do kempu, kde jsme byli někteří ubytovaní už od pátku. V kempu jsme nafotili Brouky a pustili se do soutěží.

Soutěžilo se ve slalomu, kde s nejlepším časem 14,6s vyhrál René v zeleném kabrioletu 1.8T. V disciplíně startování přes kufr vyhrál Irek s časem 7,1s. V přetahování na laně měl největší sílu Ingi. Nejvzdálenější účastník byl Irek, který dojel Broukem v rallye úpravě PILOT. V soutěží o nejhezčího Brouka srazu se o první tři místa podělili všechny 3 kabriolety na srazu. Dále cenu a diplom za nejhezčí kola na srazu získal Jakub. Dva nejhezčí Brouky nakreslili děti Tomáše a Heleny.

Po soutěžích jsme se přesunuli k ohništi a užívali si zakončení sobotního večeru. Všem ještě jednou díky. Opět jsme načerpali nové zkušenosti k pořádání dalšího srazu, který proběhne 3. září 2011 na Jižní Moravě. Začátek bude v obci Habrovany, kde se v minulosti uskutečnil také první sraz našeho klubu. Jídlo, pití, ubytování a večerní program u táboráku proběhne v hotelu http://www.hotelnemojany.cz. Tento hotel je nový a budou v něm k dispozici pokoje i venkovní chatky. Tímto vás na tento sraz předběžně zveme a v nejbližší době přidáme podrobné informace.

PS: kdo by jste měli nějaké fotografie ze srazu, uložte je např. na http://www.leteckaposta.cz a pošlete odkaz, nebo mě napište na ICQ 269337518. Díky

New Beetle Czech Tour 2011, Pastviny,3.6.-5.6. 2011-PROBĚHLO 13 roků 10 měsíců ago #14670

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
čertik napsal:
Děkuji moc všem za pomoc při naší tekoucí poruše u Vojenské tvrze Hanička.Při řazení broučků na focení, nám zazlobil teplotní spínač ventilátoru a díky všem a hlavně některým více,ale zatím moc neznám jmena,jsme domů dojeli v pořadku.
Celý sraz se nám moc líbil,pochytali jsme par detailů od jiných jako inspiraci a zdravíme i tímto Vetřelce z našeho kraje.
Dnešní garažkontrola nenašla vůbec žadnou chybu v celém motoru,takže jsem asi pouze motor přehřala :roll: .
Díky, že jste dorazili na sraz. Hlavní je, že jste přijeli v pořádku domů. Budu se těšit na viděnou na dalším srazu, kde už snad Brouk zlobit nebude ;)

New Beetle Czech Tour 2011, Pastviny,3.6.-5.6. 2011-PROBĚHLO 13 roků 10 měsíců ago #14673

• Ingi
Byl to super pohodovy den :-) Zadny zmatky s programem a program presne podle myho vkusu :-) Vojenska tvrz, obed, a vecerni taborak s pivem a burtama :D :D :D A k tomu jeste lidi ktery jsem rad videl ;) Bylo mi potesenim...... :D
Vygenerováno za 0.072 sekund