Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: 2008-Září - Tuning XCars - autokemp Rozkoš - PROBĚHLO

2008-Září - Tuning XCars - autokemp Rozkoš - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #949

• Štěpoš
Někam podívat...? Třeba na nějaký zámek, který je velikánským kopci kam se nesmí autem?? :lol: :lol:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-Září - Tuning XCars - autokemp Rozkoš - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #951

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Co je ale na půly cesty pro všechny? :lol: ...jako ty čechy byly tak na stejno pro všechny. Až na eAliena... a vono aby to nebylo nefér, tak radši nepřijel :D . Akorád kolegové ze slovenska to mají všude daleko kromě moravy. A co třeba takovej Jeseník? Ze severních čech to tak daleko není, já to mám taky docela kousek... jedinej kdo to má daleko je právě eAlien a Nina ...ale to už by se mohli nějak domluvit.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

2008-Září - Tuning XCars - autokemp Rozkoš - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #958

• Káťa
Štěpoš napsal:
Někam podívat...? Třeba na nějaký zámek, který je velikánským kopci kam se nesmí autem?? :lol: :lol:

Hele, ten výlet byl už domluvenej, nemůžu za to, že eAlien nedorazil a nevymyslel lepší trasu :-( ale myslím si, že žádnou újmu to na tobě nenechalo... Příště naviguješ ty :lol:

2008-Září - Tuning XCars - autokemp Rozkoš - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #960

• Štěpoš
Káťa napsal:
Štěpoš napsal:

Hele, ten výlet byl už domluvenej, nemůžu za to, že eAlien nedorazil a nevymyslel lepší trasu :-( ale myslím si, že žádnou újmu to na tobě nenechalo... Příště naviguješ ty :lol:

Ne, v pohodě, klídek, nerozčiluj se :lol: Já navigovat neumím, sám jsem cestou domů zabloudil:) Nechám to klidně na Tobě, takové výlety na hrady a zámky přímo miluju :lol:

2008-Září - Tuning XCars - autokemp Rozkoš - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #965

• Radka a Zdeněk
Taky bychom ještě letos někam zajeli, když bude hezké září, říjen... ;) Ale tentokrát nemáme žádný návrh, nic nás nenapadá, ani nevíme o žádné akci. :( Jeseníky jsou pro nás blízko, ale to je spíš na pěší výlet. Jedině snad Velké Losiny, tam se dá zajet autem. :lol:

2008-Září - Tuning XCars - autokemp Rozkoš - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1041

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Byl na tom Tuning XCars - autokempu Rozkoš vůbec někdo z nás?

2008-Září - Tuning XCars - autokemp Rozkoš - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1042

• Káťa
jj, já sem se tam byla podívat. Samo jsem tam byla jedinej Beetle.... nic moc zajímavýho tam nebylo, jen jsem potkala stršně moc kámošů, tak jsme alespon zase pokecali :D

2008-Září - Tuning XCars - autokemp Rozkoš - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1057

• Moni
Přestože jsem tenhle sraz navrhla, nebyla jsem. :( V pátek jsem totiž byla na večírku jednoho zákazníka a protáhlo se do pozdních ranních hodin. A to jsem prostě sraz už nezvládla... :lol:

2008-Září - Tuning XCars - autokemp Rozkoš - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1075

• Hugo Boss
jéééé škoda že jsem to nevěděl, hned bych jel... byl jsem zrovna na motorce... :roll: :evil:

2008-Září - Tuning XCars - autokemp Rozkoš - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #1080

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Hugo Boss napsal:
jéééé škoda že jsem to nevěděl, hned bych jel... byl jsem zrovna na motorce... :roll: :evil:
Nj to je tím že tady to fórum flákáš :lol: ..jinak bys věděl měsíc dopředu
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.068 sekund