Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: 2008-30.8.a31.8 - závod aut do vrchu-Albrechtice - PROBĚHLO

2008-30.8.a31.8 - závod aut do vrchu-Albrechtice - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #767

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
eALIEN napsal:
Na co zavírat silnici, jen ať se ostatní šoféři pokochají spanilou jízdou kolony broučků ..... neznám víc sexi pohled :D
Ty ale takovej pohled ještě nezažils ;) :lol:
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2008-30.8.a31.8 - závod aut do vrchu-Albrechtice - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #768

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tak v sobotu nemůžu, budem tu mít u nás Oldies párty. Na které bohužel hraju, tak se ji nemůžu nezůčastnit. V nedělu bych dojel, pokud tam bude ještě nějaký program.

2008-30.8.a31.8 - závod aut do vrchu-Albrechtice - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #773

• Radka a Zdeněk
To je škoda, že nemůžeš přijet, vždyť jsi náš "hlavní šéf" :( Ale to se nedá nic dělat.Uvidíme,co na to ostatní. Jinak závod je i v neděli,takže by se to dalo přesunout, ale druhý den je pracovní (tak nevím...) :shock: Kdyžtak příští rok budou tyhle závody určitě znovu, takže to můžeme dát do plánu 2009. ;)

2008-30.8.a31.8 - závod aut do vrchu-Albrechtice - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #775

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ono to tu v sobotu začíná už ve 4 hodiny odpoledne, kdyby to bylo jen večer, tak bych to stihl. nemáte program na nedělu? Mě by zas tak nevadilo, že další den je pracovní. Nemuseli by sme tam být až do večera. Tak záleží co ostatní na to. Každopádně, než bude zima, tak bych někam zajel. Ale toho, že by sme potkali eAliena se nedočkáme asi ani do vánoc :(

2008-30.8.a31.8 - závod aut do vrchu-Albrechtice - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #842

• Radka a Zdeněk
Nikdo další se kromě Becziho neozývá...,takže tuhle akci asi zrušíme...? Podrobnosti o závodu jsou na www.laudon.cz

2008-30.8.a31.8 - závod aut do vrchu-Albrechtice - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #843

• Moni
Já bohužel tento víkend určitě nemůžu, přestože by to byla zcela určitě výborná akce... :(

2008-30.8.a31.8 - závod aut do vrchu-Albrechtice - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #845

• eALIEN
No a já budu tento víkend tak maximálně ronit slzy na pokroucený plechy .... no spíš plasty :) Kdyby jste to viděli ..... to jednoho vážně zabolí u srdíčka :cry: Newím co budu dělat :(

2008-30.8.a31.8 - závod aut do vrchu-Albrechtice - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #847

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
eALIEN napsal:
No a já budu tento víkend tak maximálně ronit slzy na pokroucený plechy .... no spíš plasty :) Kdyby jste to viděli ..... to jednoho vážně zabolí u srdíčka :cry: Newím co budu dělat :(
Ty nebudeš dělat nic.... z pojistky toho vola se ti zaplatí oprava a auto bude vypadat líp jak předtím ;)

2008-30.8.a31.8 - závod aut do vrchu-Albrechtice - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #851

• Štěpoš
Tak ty Albrechtice u mě taky padají, mám v plánu zavítat Hrosíkovi do rajonu - ke slovenským bratrům do Piešťan :D

2008-30.8.a31.8 - závod aut do vrchu-Albrechtice - PROBĚHLO 16 roků 4 měsíců ago #852

• eALIEN
Beczi napsal:
eALIEN napsal:
Ty nebudeš dělat nic.... z pojistky toho vola se ti zaplatí oprava a auto bude vypadat líp jak předtím ;)
Ten chlapík za to taky nemohl ..... ono zabrzdit ten naloženej kamion na pár metrech když nám to ta ženská před náma zastavila na fleku, to není žádná prdel :!: Copak já s broukem, já jsem zastavil na místě, ale on bohužel plánoval dobrzdit přesně tam, kde jsem stál já :( To byla prostě souhra blbejch náhod .... :?
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.133 sekund