Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 3 měsíců ago #7978

• Tanja

Dla przyjaciol z NewBeetle.PL - V budynku jest miejsce na spanie dla 22 osob, prosimy wpisac tutaj kto (i kilka osob) skorzysta nocleg w budynku. Inna mozliwosc sa hotele niedaleko chaty. Oplata za osobe i noc jest 100 koron czeskich. Wyposazenie - chlodziarka, kuchenka mikrofalowa, poduszki i pokrywy dla nocujacych. Narty, sanki i inne rzeczy niezbedne na snieg i lod zabrac ze saba :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 3 měsíců ago #7979

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Chápu že v tom krušném zimním počasí chcete navodit letní atmosféru... ale není už těch žlutých brouků trochu moc? :lol: . Co já tam sám tmavej budu dělat :( ... Lady, Amber a spol, pomóóc
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 2 měsíců ago #7987

• Tanja
Beczi, budeme vsichni stejne bili, kdyz nasnezi :) ....... a co se tyce programu, ve Vernirovicich primo neni nic, nejbliz je Sobotin, kde je zamek - ovsem z neho je vcil hotel, pak v Sobotine je kostel - V sakristii sobotínského kostela bylo na "květnou "neděli v roce 1678 poprvé vysloveno strašné slovo "čarodějnice", což bylo impulsem k zahájení čarodějnických procesů..... kousek Velke Losiny, coz by mohlo byt zajimavejsi, protoze je tam Muzeum papiru, v listopadu je otevrene v so a v ne dopoledne a odpoledne do 16 hodin, ve Velkych losinach je i krasny zamek, ale ten jedine zvenku, protoze uz zavreno... takze mi vychazi jedine sjet do velkych Losin mrknout na zamek zvenku a pak do toho muzea papiru, jinak teda nic jsemm nenasla jineho...

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 2 měsíců ago #7988

• evicak
A já bych teď jela, není to daleko a nějaký peníz už mám a nemůůůůůžuuuu :( Mám školu v Brně a musím tam :-( Moooc mě to mrzí. Víkend před tím i po tom mám volno :-(

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 2 měsíců ago #7992

• Tanja
dalsi tip - v blizkosti Vernirovic se nachazi jeden ze sedmi divů ČR - precerpavaci vodni elektrarna Dlouhe strane - je pry to teda fakt bomba byt tam a videt to, exkurzi je potreba domluvit predem, ovsem nevim, jestli fungujou i v listopadu
http://www.dlouhe-strane.cz/

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 2 měsíců ago #7994

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Ty Dlouhé Stráně a ostatní typy by šly. Akorád to chce zavolat a domluvit se s nema. TO až budem vědět zhruba počet lidí kdo pojede.

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 2 měsíců ago #7996

• Killingman
Prosím tě Berzi, předběžně si mě napiš, ale nevím jestli nebudu mít přednášky ve škole, kdyby ne tak 100% jedu, zkusím to vyzjistit příští weekend a dám vědět, moc rád bych jel, ale zase asi s dětmi :-) )

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 2 měsíců ago #7998

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
OK napsal sem tě zatím mezi ty, co přijedou možná.

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 2 měsíců ago #8020

• pajulka
Ahojda tak se hlásím na ten sraz -Vernířovice,budeme asi 2 osoby i se spaním.Už se těším pa paPájulka.

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 2 měsíců ago #8092

• Káťa
tak coo, dějee see tu něco? Nějaké přípravy?
Vygenerováno za 0.078 sekund