Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #8221

• Ingi
Uzasny, ze se vas sjel nakonec takovejhle peknej pocet ;) Doufam, ze ste nas co jsme nebyli moc nepomlouvali :lol: Doufam, ze na dalsim srazku uz zase nebudu chybet ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #8223

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Tebe sme Ingi pomlouvali nejvic, nebyl tam nikdo, kdo by chlastal :)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #8224

• Ingi
No myslim, ze tech par srazu ukazalo, ze je v nasich radach vic kalicu ktery za to umej pekne vzit :lol:

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #8226

• Tanja
zdravím a díky všem za hezký víkend, mimo jiné bylo úžasné vidět jak se naši broučáni s buclatýma prdelkama škrábou serpentinkama na ČH sedlo :) fotky mám všehovšudy tři v mobilu, protože mi hned ráno vybouchl foťák, tak doufám, že sem ještě někdo dá další fotky a video, dík :) ... také bych chtěla zde konstatovat, že máme naprosto skvělého pana prezidenta Becziho a viceprezidenta Johnyho, děkuji za bezva organizaci a fajn atmosféru, mimochodem Johny, bylo tak málo času - jakým způsobem mohu mít ta interiérová světýlka, která jsi tam ukazoval? jak, kdy, kde a za kolik?... Ingi, ty máš za neůčast černý puntík, nebude snadné se z něj vykoupit :lol:

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #8231

• Johnny
Tak díky za pozitivní hodnocení, světýlka můžeš zatím jen u mne, každopádně dám nějakou ucelenou nabídku na naše plechové miláčky. Tak prosím chvíli vydrž. Jinak nějaké fotky budou i ode mě. Díky že jste všichni přijeli.

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #8232

• Káťa
No tak šup šup s těma fotkama, ať see můžeem pokochat i my, kteeří jsmee neebyli :cry:

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #8234

• Johnny

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #8237

• Cililink
No výbornej srázek, super lidi, pohoda, vyjížďka i to počasí vyšlo. Tak jen doufám, že jste všichni dojeli v pohodě domů a že se sejdeme na dalším srázku.

PS: Jo a Johny, tu fotku s tím jazykem, no počkej, taky něco v tom aparátu vyštrachám :-) .

:lol:

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #8238

• Johnny
Já jsem za objektivem nebezpečnej :-D .

28. - 29. 11. 2009 - ZIMNÍ SRAZ NBC, Vernířovice - PROBĚHLO 15 roků 4 měsíců ago #8239

• Cililink
No to jsi, já zas budu muset vzít jednou kameru a to pak uvidíš co se dá takhle po tom celým dni natočit. Jinak každej obdivuje led žárovky a ta 1 se mi celá rozpadla tak nevím no. Každopadně mej u sebe 1 sulfitku 6 diodu si jí u tebe nějak vyzvednu až pojedu do PCE
Vygenerováno za 0.073 sekund