Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 10 měsíců ago #8818

• Ingi
Uz se tesim... pristi tyden zacnu pripravovat beetla na sezonu... Musim nechat udelat ty dvere jak mi vytrhli zamek a budu menit asi xenony at mi kazdy vocicko nesviti jinak a jsme zase fesaci :D
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 10 měsíců ago #8820

• Amber
My bohužel nejspíš nedorazíme :( už se to stává celkem pravidlem... Tento termín jsme mimo, no škoda

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 10 měsíců ago #8824

• Cililink
Čau broučkaři, tak z České Třebové by jeli předběžně 3 broučata - Tak Lanškrouňáci,Litomyšlácí,Mejťáci,Pardubky a Hradec je třeba se domluvit na společném odletu - Johnny vem mi prosím nějam na sraz sulfit. diodu do interiéru a pak taky do parkovaček Děkuji zatím se opatrujte
Cililink -Modrá 53

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 10 měsíců ago #8830

• Radka a Zdeněk
Předběžně se srázkem taky počítáme :D Samozřejmě, že pojedeme spolu, ať nás je vidět ;)
A ještě dík za upoutávku, pěkně mě vyděsila :lol:

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 10 měsíců ago #8832

• lady-bird
My s termínem také počítáme:-) píšu si do diáře, akorát nevím, v jakém termínu budu mít státnice, tak to snad klapne...

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 9 měsíců ago #9051

• Citrus
Tak jak to stím srazem vypadá v březnu jsme se měli dozvědět více a stále nic :(

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 9 měsíců ago #9064

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Vydržte. Nové informace budou na novém webu. Tam už je to nachystené :) . O víkendu jsem tam nahrál speciální aplikaci na srazy. Datum je stejné, to zatím stačí ;)
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 9 měsíců ago #9203

• Algiďáci
Beczi ty nás ale napinaš :lol: Jak ze srazem tak i s webem :cry: Kdy se dozvime vice??? :cry:

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 9 měsíců ago #9204

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Teď jsu v Hradci u Reného&Kate a Johnnyho. Řešíme tu jen naše Brouky. Web už je nachystaný, jen tam přidávám nové a nové věci a tím se to prodlužuje. Stačí jen dodělat registrace a bude to přístupné. Sraz je naplánovaný na 21-23. května, jak je tu uvedeno. Další novinky o srazu jsou už na novém webu včetně dalších překvapení.

JARNÍ SRAZ NEW BEETLE 21-23.5.2010 -Jižní Morava - PROBĚHLO 14 roků 8 měsíců ago #9305

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Na úvodní stránku jsem Vám umístil plakát a předběžný program srazu. Další informace budu mít zítra, kdy mám schůzku s provozní hotelu Allvet.
Vygenerováno za 0.068 sekund