Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Brouk a LPG

Brouk a LPG 13 roků 1 měsíc ago #28055

• Saphira
Ahojky všem, obracím se na vás s prosbou, nemáte někdo zkušenost s LPG v broučku? Mam 1.6 75kw, ale začala jsem jezdit šílený dálky a benzín mě asi sežere zaživa, ale zase ho nechci prodávat..je spolehlivé a co si budeme povídat, miluju to auto :) Měla jsem LPG v nissanu u stejného motoru a super, tak nevím, hodně lidí mě od toho zrazuje, ale zase systémy jsou teď vymakaný. Díky za každou radu a názor.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Brouk a LPG 13 roků 1 měsíc ago #28960

• pavel
Čau! My máme síce2,0l 85kw a lpg sme si dali namomtovať pred rokom.So systémom lpg nemáme žiadny problém.Spotreba benzínu bola 8,5-10l,lpg 10-12l. V lete je spotreba benzínu minimalna pretože systém prepne na lpg už po200m no vzime musíme prejsť cca 800až 1000m podľa vonkajšej teploty.Kto však jazdí šílené dálky tomu sa určite vyplatí. Prestavba nás stála 1000eur+150eurzápis do tp. bohužial na Slovensku je to tak predražené,v Polsku to stojí iba polovicu no Čechách neviem.Nadrž máme na mieste rezervy . Má objem 45l no vojde sa do nej cca36 llpg.Rezervu máme tenku dojazdovu,dá sa zohnat lacno. Za rok sme najazdili 12000km a najvačšiu spotrebu sme mali na dovolené 12,to sme boli štyria plus box a kolo na streche.S autom jazdí vačšinou Maria a je spokojná/no ja ešte viac/ .V polskom klube na zraze v Gródku somsi prezrel 5 aut prestavaných na lpg hovorili sme o lpg a všetci su spokojný. Je jasné že motor nema taký rýhly nástup výkonu ale max rychlosť zostala nezmenená. ak by boli nejaké otázky rád odpoviem.
pavel

Brouk a LPG 13 roků 1 měsíc ago #30192

• Saphira
Pavel : Ahojky, moc díky za názor, v Čechách to stojí cca 25.000kč, nic levného, ale počítám že ani ne do roka bych investici měla zpátky. To jsem ráda, že jsi mi poradil a že máš i informace od jiných členů klubu. LPG asi fakt dám, vim, že je to malinko línější, ale zase nejsem kdovíjaký letec:)Ještě se chci prosim zeptat, máš otvor na LPG v karoserii nebo schovaný? V jednom servisu, když jsem se ptala, mě nabízeli otvor na LPG hned vedle díry na tankování benzínu, ale plast je měkčí a možná by se časem stalo, že by se to vytrhlo, tak nevim, co myslíš? Ještě jednou moc díky!:)

Brouk a LPG 13 roků 1 měsíc ago #30595

• pavel
My to máme vedle díry na benzín a doposud to drží.Tohle provedení má výhodu,že mužeš mít i Holanskou koncovku a nevýhoda ,že pred tankováním se musí našroubovat.Škodovka to delá stejne a dodáva dokonce 3 druhy koncovek.V príloze posílám foto s koncovkou bez a s zátkou. pavel
Přílohy:

Brouk a LPG 13 roků 1 měsíc ago #31407

• Saphira
Ahojky, moc ti Pavle děkuju za info a i za fotky!!už mám alespoň jasno, že bude LPG dobrá volba. Měj se hezky a ještě jednou moc díky,Martina:)
Vygenerováno za 0.089 sekund