Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: vyměňuji 1.8T ve vw beetle

vyměňuji 1.8T ve vw beetle 11 roků 1 den ago #42507

• karpy
  • Fresh Boarder
Zdravim, mam takovej lehce specifickej problém. Už přes měsíc mi dávají dohromady mojeho miláčka - měnil se v něm motor, neb původní už dosloužil (hlava i blok s prasklinou - oprava se nevyplatila). Druhý motor se tam dával 1.8T z vw golf IV, všechno docela klaplo, jenomže... Motor trochu tarokuje, někdy vynechává, atd. Chyba na 99% není v motoru, ale v periferiích - tedy řídící jednotka, sání, apod. Nicméně mechanici se nehnou dál, pokud nebudou mít druhé stejné auto (nemusí být new beetle, ale klidně passat, oktávka, A3, apod.) na srovnání co se jak v něm chová.

Tedy uvítám buď jakoukoliv radu, ideálně od motoráře, nebo od člověka co s tim má fakt zkušenosti.
Anebo někoho, kdo by byl ochoten (samozřejmě to nechci zadarmo!!!) dojet s obdobným autem/motorizací na srovnání v rámci zlínského kraje.

Předem díky moc za jakoukoliv pomoc.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

vyměňuji 1.8T ve vw beetle 10 roků 8 měsíců ago #42561

• Pepi19
  • Fresh Boarder
Môžeš mi prosím ťa povedať aky pasuje namiesto toho avc? Mne skočil rozvod a rozmýšľam nad novým motorom.keďže Avc-ok je málo rozmýšľal som že Z golfa bude pasovať.môžeš mi napisst kód toho tvojho čo si tam dával? Ďakujem ti veľmi by si mi pomohol
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.084 sekund