Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Nejspolehlivejsi benzinovy motor

Nejspolehlivejsi benzinovy motor 9 roků 8 měsíců ago #42730

• Cabhan
  • Fresh Boarder
Dobry den,

rad bych se zeptal ktery benzinovy motor je nejspolehlivejsi 1.4,1.6 ci 2.0? Beetla chci koupit mamce,ma ho jen na jezdeni po meste takze spotreba nehraje vubec roli ale za to spolehlivost ano,aby vice nespravovala nez jezdila. Nevim zda rok vyroby hraje nejakou roli ale vybirame od roku 2000 do 2004. Predem dekuji za pripadne odpovedi.

Cabhan
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Nejspolehlivejsi benzinovy motor 9 roků 8 měsíců ago #42731

• Rudlajs96
  • Fresh Boarder
Dobrý den, já mám 2.0. benzín, Přebral jsem ho po matce, která s ním najezdila 80 000km..teď je najeto 154 000km a vše klape, nikdy s ním nebyl problém. Až teď, minulý týden...auto začalo strašně cukat a škubat..bylo to 4x v servise a nikdo nevěděl co to je. Problém byl v nějaké elektronice, fakt nemůžu si na nic stěžovat, je spolehlivý až až. Nevýhoda je pouze ta sportřeba..:/
-New beetle 9c (r.v.2000)
-2.0i, 84kw, 115hp
-Ostrava (CZ)

Nejspolehlivejsi benzinovy motor 9 roků 8 měsíců ago #42732

• Cabhan
  • Fresh Boarder
Spotrebu az tak neresime,ale pocita se kolem 11 litru. Nebo je to snad vice? Rozdil mezi pojistkou 1.4 a 2.0 je skoro zanedbatelny.Jaky je vyber v cr? Na sautu je jich celkem dost,zejmena 2 litru a ale i par 1.4 a 1.6 s celkem slusnymi kilometry. Nekde jsem cetl ze snad 1.6 by mela byt na tom lepe se spolehlivosti nez 1.4. Jeste ale mamka si musi vyzkouset do toho sednout a zajezdit zda ji to sedne. Je dost mozne ze ji to nebude pasovat,nektery rikaji ze je z toho spatny vyhled dopredu,napriklad parkovanoi apod.

Nejspolehlivejsi benzinovy motor 9 roků 8 měsíců ago #42733

• Rudlajs96
  • Fresh Boarder
No spotřeba kolem těch 11-14 litrů...po dálnici kolem těch 9 l, To vůbec nevím jak je to s ostatními motory, ale kdybych si měl vybírat beetla znovu vemu si asi 1.9. tdi. Výhled je úplně v pohodě, při parkování není žádný problém, jen je nevýhoda boční sloupek u předního skla, je strašně velký a někdy je to strašně nepřehledné, třeba když jedu po kruhovém objezdu, odbočuji a hned je tam přechod...někdy se mi za tím sloupkem ti chodci ztratí. Jinak nemám žádný problém. Mluvím z vlastních zkušeností... :)
-New beetle 9c (r.v.2000)
-2.0i, 84kw, 115hp
-Ostrava (CZ)
Vygenerováno za 0.082 sekund