Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: max.otáčky New Beetla 2.0 85kw

max.otáčky New Beetla 2.0 85kw 14 roků 10 měsíců ago #8935

• Ingi
No to mas sice hezky plany, ale neni to reseni tvyho problemu. Nejdriv bych se soustredil na to aby to bylo v poradku ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

max.otáčky New Beetla 2.0 85kw 14 roků 10 měsíců ago #8936

• Johnny
Souhlasím s Ingim, nejdřív dej motor do pořádku a pak to uprav. Tím že vyměníš sériové díly za tuningové to můžeš i zhoršit.

max.otáčky New Beetla 2.0 85kw 14 roků 10 měsíců ago #8940

• memicek
tak ja nevim:-)hodne se mi stava, za studena ze mi cuka a dusi se, kdyz se zahreje tak je to podle me v poho, to by mohlo byt tema svickama ze?ty dily uz mam doma:-)kdyz jsem jel po dalnici tak v poho 190km/hod. to se mi zase na toho 2.0i nezda malo ale otackam se do cerveneho pole nechce:-)neni mozne ze ukazuje ten otackomer mene?kolik ukazuje treba na 5ku pri rychlosti 90km/h, me kolem 2tis.do zitra to zjistim presne;-)

max.otáčky New Beetla 2.0 85kw 14 roků 10 měsíců ago #8941

• Johnny
Je to elektronika, buď by ukazovala totální nesmysly, nebo dobře. Na VAG jsi to připojil? Tyhle auta jezděj přes 200, vyčistit, dát do kupy... Klidně to může být i tím výfukem cos tam dal.

max.otáčky New Beetla 2.0 85kw 14 roků 10 měsíců ago #8942

• memicek
výfukem to podle me nebude, uz to delalo i pred vymenou vyfuku...ted to zase v poslednich dnech necukalo za studena, nejcasteji to dela podle me pri zmene pocasi...maximalku jsem jeste nezkousel....co myslis tou elektronikou?co vycistit;-)na diagnostice to bylo pri vymene vahy vzduchu a pak rikal ze uz to chyby nehaze...tak nevim, jeste musim nechat vymenit pravy zadni cep kola tak mu reknu aby to jeste jednou zkontroloval...a rovnou mu reknu aby vymenil svicky a pak se uvidi jestli to bylo tim...prvni krok pred velkym hledanim problemu...diky za pomoc

max.otáčky New Beetla 2.0 85kw 14 roků 10 měsíců ago #8943

• Johnny
Otáčkoměr je elektronický a buď ukazuje dobře, nebo vůbec. Vyčistil bych škrtící klapku, sání...

max.otáčky New Beetla 2.0 85kw 14 roků 10 měsíců ago #8945

• Lady
Tak mě to taky dost cukalo a zkoušel sem plno věcí a nakonec to byly špatné kabely ke svíčkám,takže bych zkusil i tohle mi sem tam přeskočila jiskra přes izolaci kabelu takže nic moc příjemného. Dal jsem nové kabely a bylo to ok,ale škrtící klapku bych určitě vyčistil tohle má vždy jenom půsový efekt ;)

max.otáčky New Beetla 2.0 85kw 14 roků 10 měsíců ago #8946

• Johnny
Lady má pravdu, já toho o benzíňácích zas tolik nevím pač sám mám nafťáka a benzíňáky nám řeší v servisu...

max.otáčky New Beetla 2.0 85kw 14 roků 10 měsíců ago #8947

• memicek
ok, az mu to tam dam tak mu to reknu at tohle zkontroluje, předem moc děkuji za rady, jste super;-)

max.otáčky New Beetla 2.0 85kw 14 roků 10 měsíců ago #8951

• Ingi
memicek napsal:
tak ja nevim:-)hodne se mi stava, za studena ze mi cuka a dusi se, kdyz se zahreje tak je to podle me v poho, to by mohlo byt tema svickama ze?ty dily uz mam doma:-)kdyz jsem jel po dalnici tak v poho 190km/hod. to se mi zase na toho 2.0i nezda malo ale otackam se do cerveneho pole nechce:-)neni mozne ze ukazuje ten otackomer mene?kolik ukazuje treba na 5ku pri rychlosti 90km/h, me kolem 2tis.do zitra to zjistim presne;-)

To daveni studenyho motoru by mohlo bejt i teplotnim cidlem. Presne tohle mi delalo benzinovy mondeo. Jezdil jsem pak vzdycky rano ze jsme ho pravou nohou drzel pod plynem a dobrzdoval levou :D a asi za pul kilometru byl OK ;)
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.063 sekund