Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: max.otáčky New Beetla 2.0 85kw

max.otáčky New Beetla 2.0 85kw 14 roků 10 měsíců ago #8955

• memicek
mno to me se to zacne dusit, kdyz dam moc plynu. Např: jedu cca 1500-2000 otaček a když seslapnu plyn uplne na podlahu tak žádná reakce, duseni a po chvilce se zacne chytat...:-!
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

max.otáčky New Beetla 2.0 85kw 14 roků 9 měsíců ago #8996

• Biblbrox
Podobný problém jsem měl, když jsem měl španou váhu vzduchu. Auto se mělo tendenci dusit i na volnoběh, nešlo do otáček a akcelerace byla mizivá. Kolikrát jsem před rozjetím se studeným motorem musel naprázdo sešlápnout plyn, abych se vůbec mohl rozjet. Nakonec to dospělo až do té formy, že jsem jel 70 km/h s plynem na podlaze a víc brouk nedal. Tenkrát by mě dal z fleku i Velorex :D Teď už je vše OK, váha vzduchu nová a brouk vesele mastí.

max.otáčky New Beetla 2.0 85kw 14 roků 9 měsíců ago #8999

• memicek
mno tu jsem menil taky, tak doufam ze se zase nepodelala, ale uz je to zase podle me lepsi, spis to dela pri zmene teplot nebo tak, a nejcasteji za studena...tak jestli to muze byt tema svickama nebo uz nevim, jen mit cas je dat na vymenu:-)

max.otáčky New Beetla 2.0 85kw 14 roků 9 měsíců ago #9004

• Biblbrox
Mně to taky dělalo čas od času, ale nakonec váha odešla úplně. Pokud jí máš novou, tak fakt nevím. Ještě mě napadá, že než přišli na váhu, měli podezření i na zanešený trysky. Ty se nakonec ukázaly dobrý.
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.055 sekund