Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: motor vynechává

motor vynechává 14 roků 9 měsíců ago #9080

• kaštan
:?: Ahoj všichni,jsem tady nový já i můj brouček....Je mu už 8 let,má najeto 140 tis km a motor 1.6 75 KW...a už mám takový problém-vyměnil jsem náplně a filtry a svíčky a začlo mi auto škubat při jízdě(táhne,dusí se,zase zabere a pořád tak dokola),ale jen někdy.....volnoběh super,jezdím třeba týden bez problémů a pak to najednou z ničeho nic udělá třeba i 2 x denně...benzín beru na OMV,takže tam by neměl být problém :? -můžou to být ty svíčky?koupil jsem championky po 200 kus.......poradí mi někdo....Díky moooooooooooooooc
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

motor vynechává 14 roků 9 měsíců ago #9085

• Lady
Zkus vyměnit i kabely ke svíčkám,můžeš koupit třeba nějaké levné, ale víš že jsou sto pro OK,já jsem si taky asi při výměně svíček ty svoje poničil a dělalo to obdobné věci,někdy netáhlo a cukalo, ale podotýkam jenom někdy...já jsem kabely sehnal za 300, mám dvou litr,tak možná ty tvoje budou i levnější....zkus a uvidíš ;)

motor vynechává 14 roků 9 měsíců ago #9094

• Winny
Zkus to napíchnout na diagnostiku, co ti to ukáže...myslím si, že jinak stejně nemáš šanci to zjistit.

Dle svých zkušeností (měla jsem brouka 1.6 74 KW) to může být:
-egr ventil
-váha vzduchu
-popř. regulační ventil váhy vzduchu, co je u víčka oleje
-jinak pod tím je ještě taková malá hadička, při výměně oleje o ni mechanik může zavadit a uvolnit ji, jako třeba v mém případě...kdykoliv jsem pak najela do díry, auto začalo cukat

V každém případě doporučuji prvně diagnostiku, než se do něčeho pustíš....tak hodně zdaru ;)

motor vynechává 14 roků 9 měsíců ago #9098

• fordak
Winny z Tebe mluví úplný mechanik :lol: , ale plně s Tebou souhlasím. A nemá Kaštan náhodou toho Tvého brouka??? :shock:
Jak jsi na tom s autem???

motor vynechává 14 roků 9 měsíců ago #9128

• kaštan
Díky za rady,zkusím koupit ty kabely a kouknu pod víčko,jak radí Winny,protože mám pocit,že mi to opravdu udělá vždy při projetí nějaké "malé díry"......každopádně díky všem,dám vědět,jak to dopadlo...A od Winny to auto určitě není,ten můj má už 75 KW :lol:

motor vynechává 14 roků 9 měsíců ago #9133

• fordak
Tak budu rád, když sem napíšeš co tomu bylo. Taky mám 75kw takže sleduji co se kde šustne ať vím kam mrknout 8-)

motor vynechává 14 roků 9 měsíců ago #9156

• Winny
...dík Forďáku ;) ....no já vím no :oops: , jsem takový malý pojizdný mechanik v sukni :lol: , jinak souhlasím s Kaštanem, má 75 KW takže tipuju, že má minimálně o rok mladšího broučáka ;) a navíc, ten můj typ se vyráběl jen 6 měsíců, víš? 8-)

A co se týče auta, tak mi zatím nepadlo nic do oka :? ...ale teď to moc neřeším, chybí mi 2 poslední zkoušky na vyšce a 10 stran závěrečné práce (vlastně po včerejšku už jen 5 ;) )...takže si odměnu schovávám až po státnicích :P
fordak napsal:
Winny z Tebe mluví úplný mechanik :lol: , ale plně s Tebou souhlasím. A nemá Kaštan náhodou toho Tvého brouka??? :shock:
Jak jsi na tom s autem???

motor vynechává 14 roků 9 měsíců ago #9169

• fordak
tichá závist, to mě teprve čeká a zatím negtuším jestli dojdu tak daleko jak ty :roll:

motor vynechává 14 roků 8 měsíců ago #9256

• kaštan
tak jsem tady zase.....winny- tou hadičkou to nebylo,byla v pohodě.Ale problikávalo mi zadní brzdové světlo-špatný kontakt.....od té doby,co jsem tu packu přihnul a světlo svítí,tak to neudělalo-jen slabě pocukává při 3 tisících...ale to je oproti tomu před tím brnkačka,to asi budou ty neorigo svíčky-může mi někdo nějaké doporučit,ale s kterýma má zkušenosti......díky všem a broukům zdar....

motor vynechává 14 roků 8 měsíců ago #9331

• memicek
ahoj, asi mam stejny problem, jak si to myslel s tim brzdovym svetlem? taky mi casto problikava brzdovy svetlo, da si toho vsimnout hlavne v noci...pri prerazovani, atd....ze by to byla pricina toho cukani?
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.100 sekund