Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: 2,0l 85kw - otáčky

2,0l 85kw - otáčky 14 roků 11 měsíců ago #9319

• Laga13
Zdravim, potřeboval bych radu. Mám beetla 2,0l 85Kw a zdáse mi že točí moc velký otáčky. Např. když jedu 90km/hod na pětku tak točím skoro 3000 je to normální?? Napadá mě, jestli neprokluzuje spojka? Ale to mi nepříde. Snad ještě jestli to nemůže být starýma rozvodama? Děkuji za radu...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

2,0l 85kw - otáčky 14 roků 11 měsíců ago #9322

• fordak
stáří rozvodu s tim nemá nic společnýho, jestli jsi jezdil s nafťákem tak se Ti může zdát že jsou otáčky vysoko. Je to podle mne normální

2,0l 85kw - otáčky 14 roků 11 měsíců ago #9323

• Laga13
nvm noo...toho beetla už máme tři roky dřiv s tim jezdila spíš segra ale ted jsem to podědil já...a prišlo mi že dřív to bylo tišší, příde mi že to i docela "hučí" jak kdyby tam byl laďák, přitom tam je normalní sériovej výfuk... a ta spojka s tím taky nemá nic společnýho?? ještě jednou dík za rady..

2,0l 85kw - otáčky 14 roků 11 měsíců ago #9324

• Algiďáci
Mi to taky přijde normalni ty otačky. A že je to hlučnější?? Neni někde dirka ve vyfuku?? :lol:

2,0l 85kw - otáčky 14 roků 11 měsíců ago #9328

• memicek
ahoj, ja mam taky 2,0 85kw a ptal jsem se tu jestli mi netoci zas malo:-) na pětku při 90km/h mi tocí 2-2,2 tis/otacek:-) taky jsem se moc nedozvedel, a kolik ti to toci max. otacek? me se zastavi při 5 200otaček...to se mi zda malo:-(

2,0l 85kw - otáčky 14 roků 11 měsíců ago #9334

• fordak
pokud prokluzuje spojka to by jsi poznal hlavně při prudších rozjezdech, navíc by byl cítit pach spáleneho obložení. Pokud je to víc hlučnější, určitě bude dírka v tlumiči výfuku
Vygenerováno za 0.062 sekund