Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Problém s nápravou

Problém s nápravou 15 roků 9 měsíců ago #4271

• vosic
Řešil jsem problém,že se mi při rychlosti do 50km/h strašně klepal volant a auto se chvělo jak kdybych měl povolený kola,na nápravě žádná vůle a špatné vyvážení kol se mi zdál nesmysl(to se auto většinou klepe od 80 do 120 km/h).Už delší dobu mi při zatočení do plného rejdu lupalo v kloubu u jedné poloosy a kámoš co hodně dělá auta mě takřka ujistil,že by to mohl dělat ten kloub.Koupil jsem oba nové(klouby polos u kol,u převodovky většinou vydržej víc),přehodil a nic,už jsem byl v koncích,až nakonec jsem zkusil skontrolovat gumy a při prohlídce na jedné byla boule,jak jsem gumy vyměnil,tak je závada pryč-konečně. :mrgreen:
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re: Problém s nápravou 12 roků 3 měsíců ago #41646

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Mě teď začalo něco vrzat jakoby z přední nápravy, když prudce zatočím koly. Třeba při parkování, najíždění do garáže atd. Nevíte, co to může dělat? Připadá mě to, jako by to dělalo jen při zatočení na jednu stranu.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Re: Problém s nápravou 12 roků 3 měsíců ago #41661

• Johnny
  • Senior Boarder
  • Obdržená poděkování 3
Nazdar, no to může být buď uložení tlumičů nebo zadní uložení, ale spíš tipuju na to první - navíc tam ještě je uložení stabilizátoru, ale to bych netipoval.
1.9 TDI - Nesmrtelná klasika
Vygenerováno za 0.077 sekund