Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Ako správne odvzdušnit brzdy

Ako správne odvzdušnit brzdy 15 roků 8 měsíců ago #5624

• Murko.11
Zdravím, mám taký problém. Menila som zadné platničky a dako mi to teraz nebrzdí. Tri krát som odvzdušnila celý sistém a pedál stále zaberá nízko. Ked je motor vypnutý tak je pedál tvrdý ako náhle naštartujem a spustí sa posilovač tak zmekne. Viem že posilovač je na to ale nieje to také ako to bolo pred tým. Poradte čo mám ešte skúsit, či má byt motor naštartovaný alebo ne. Dakujem Murko.11 ;)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Ako správne odvzdušnit brzdy 15 roků 8 měsíců ago #5705

• jarda
nedávno sem dělal brzdy na třmenech sou šrouby s manžetama ty povoluješ kdyš chceš vyndat destičky tak ty musí být pohyblyvý musej tam jezdit a nesmněj být zatuhlí a taky rozhejbat ruční brzdu a promazat lanovody od ruční brzdy jestly si tohle udělala tak byto mnelo být ok a taky při odvzdušnování nesmíš mít zataženou ručku :idea:

Ako správne odvzdušnit brzdy 13 roků 7 měsíců ago #14506

• David.rsn
Mslím, že namazat lanovody jí moc nepomůže :D To, že se pedál propadne po nastartovaní je správně, ale když pak na něj třikrát, čtyřikrát šlápne, zas se zvedne, protože si asi roztáhla pístky a musí je zas přitlačit ke kotoučům :) Jestli se nezvedne, jsou špatně odvzdušněný, má tam málo kapaliny, nebo celý systém někde netěsní :) (začal bych u samovymezovacích gumových kroužků na třmenech)
Vygenerováno za 0.081 sekund