Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Vibrace ve volantu a plynovém pedálu + Service 01L

Vibrace ve volantu a plynovém pedálu + Service 01L 15 roků 4 měsíců ago #7318

• week0030
Dobré ježdění majitelé broučků,
měl bych takovýto dotaz?

Poslední dobou se mi zdá, že jsou cítit vibrace ve volantu a v plynovém pedálu a to po najetí na jakoukoliv nerovnost. Neměli jste někdo podobný problém? Navíc když jedu např. po kostkách tak volant lítá ze strany na stranu jak splašenej.

Jo a ještě jeden dotaz. ten sice nesouvisí z podvozkem. Všiml jsem si ,že po nastartování mi chvíli pod celkovým počtem ujetých kilometrů místo aktuálních ujetých km bliká "Service 01L".. Nevíte co to znamená?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Vibrace ve volantu a plynovém pedálu + Service 01L 15 roků 4 měsíců ago #7319

• Ingi
Ohledne toho servisu, resilo se to tady <!-- l --><a class="postlink-local" href="newbeetleclub.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=79&start=150">viewtopic.php?f=24&t=79&start=150<!-- l -->
a mas tam i jak se toho zbavis ;) Mnoo a s tim podvozkem ti musi poradit nejakej atomechanik kterej to prohlidne... Muzou to bejt v haji stabilizatory, cepy na rizeni, vymlety silenbloky... proste na to se musi nekdo kouknout ;)

Vibrace ve volantu a plynovém pedálu + Service 01L 15 roků 4 měsíců ago #7515

• hrosik
my mame podobny problem ale ked brzdime a to mame po vymene cely podvozok az na brzdy takze je to brzdami.

Vibrace ve volantu a plynovém pedálu + Service 01L 15 roků 4 měsíců ago #7550

• Káťa
taky bych řeekla, vybrace jdou od brzd, pokud to vybrujee při brždění. U volantu to můžee být špatnou geeomeetrií a širokýma kolama, jeestli teeda máš. A taky má pravdu Ingi, můžee to jít od ložisek, stabilizátorů, atd.

Vibrace ve volantu a plynovém pedálu + Service 01L 15 roků 4 měsíců ago #7551

• Ingi
A nekdy je to jenom blba guma... Ta dela hodne a dokonce se muze stat ze to bude hazet jenom pri brzdeni... Jinak to muzou bejt zkrouceny kotouce...
Vygenerováno za 0.081 sekund