Neřešil jste někdo problém s vibracemi od podvozku, kdy když je auto studený (delší dobu stojí) tak je to chvíli v pořádku. Potom čím dýl jedu tím se vibrace zhoršují. Je to jako by od nerovností vozovky. Jako by každá menší nerovnost, vlna něco rozkmitala na zpotku auta. Třepe se mi v podstatě celé auto.. nejvíc je to ale cítit v podlaze, v plynovém pedálu, ve volantu (stejná vibrace jako ve zbytku auta, ne že by od kol lítal volant se a tam.). Rapidně se to taky zhorší když prudčeji zabrzdím a horší je to i když jsem težkej. Teda spíš tpo začne dřív než když jedu sám. Čím rychleji jedu tím jsou vybrace intenzivější ,ale od kol to není. Kola jsou OK, nově vyvážený.Tlumiče jsou taky dobré, auto se houpá vpoho.
Před měsícem jsem měnil silentbloky ramen (přední i zadní) , pravý spodní (kulový) čep. Od té doby se uato stalo tkový víc houpavější.
Otázka je jestli neodešel ten druhej čep.
Ještě by mě zajímala jedna věc. Když se podívám do motoru ,tak vzadu u okna v pravo a vlevo je vidět vršek uchycení tlumičů. Tlumič prochází tou dírů, pak je tam guma a nahoře matice. ta guma se mi, ale ani na pravé ani na levé straně nedotýká kovu ,ale je tam půl centáku mezera. Je tam ale vidět ,že ten vrch kolem díry není špinavej ,takže by ta guma měla snad sedět na kovu, ne?
No nedokážu to popsat jak to myslím ,tak snad mě nekdo pochopí.
Nebo nemohli by jste někdo mi to uchycení vyfotit jak to má vypadat?