Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Zámky dveří

Zámky dveří 14 roků 4 měsíců ago #10348

• mispi
Zjistil jsem, že mám na NB špatné zámky dveří. Pravé dveře - po otevření dveří nesvítí ve dveřích žárovka a nerozsvítí se stropní světlo (dle diagnostiky závady ve VW ve Zlíně za 2.323 Kč!!!!) je špatný mikrospínač v zámku.
Levé dveře - žárovky svítí, ale při zamknutí dveří zevnitř v zámcích cvakne, ale dveře jdou z venku otevřít. Mám radost, jeden originál zámek stojí 3.330 Kč (potřebuji dva, levý a pravý). Prodávají se čínské zámky, ty prý vytlačily originály (stojí cca 600 Kč), jejich kvalita je s velkým otazníkem.
Neví někdo, zda jde v originál zámku opravit nebo vyměnit mikrospínač?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zámky dveří 14 roků 4 měsíců ago #10357

• Ingi
Skoda ze sis neprocetl forum nebo se nejdriv tady nezeptal. Tohle je docela bezna zavada a mohl si usetrit 2300 za diagnostiku a penize pouzit na novej zamek... Co mam ja zisteno tak opravit to nelze, a nebo je to mozna tak strasna prace ze to nikdo nechce delat :D takze jedine asi vymena.... me to ceka taky... presne jako tobe pravy zamek mi blbne... nekdy sviti a nekdy ne ;)

Zámky dveří 14 roků 4 měsíců ago #10376

• Johnny
Ahoj, já čínské zámky v autě mám a není s nimi problém, každopádně se dají mikrospínače ve starém zámku vyměnit za Saia-Burgess V4NCT7, koupíš je na www.tme.cz. Zámky ti umím sehnat.

Zámky dveří 14 roků 4 měsíců ago #10379

• mispi
Ingi a Johnny, díky za rady.
V pátek jsem si na Aukru objednal pravý zámek za 699 Kč, čekám ho každým dnem. Nechám ho vyměnit a uvidím, zda s ním bude problém, je to "Čína". Na www.tme.cz kouknu.
Johnny, kolik by stál levý zámek? Má označení 6x1 837 013H.

Zámky dveří 14 roků 4 měsíců ago #10380

• dodo555

Zámky dveří 14 roků 4 měsíců ago #10447

• fordak
nebo skákni na vrakáč - z oktávky tam pasuje, montoval jsem si ho tam taky
Vygenerováno za 0.084 sekund