Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Pedály

Pedály 16 roků 3 týdnů ago #2714

• Káťa
Mám trošku problém s těma našeema peedálama. Děsně mi z nich kloužou boty, stačí je mít trochu od sněhu a průseer jee na světě. Tak bych tam chtěla dát jiný, alee úbeec neevím jaký, abych neevybrala nějaký na.... ;)
Mátee už někdo nějaký zkušeenosti?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Pedály 16 roků 3 týdnů ago #2719

• nina-ricci
Káťa napsal:
Mám trošku problém s těma našeema peedálama. Děsně mi z nich kloužou boty, stačí je mít trochu od sněhu a průseer jee na světě. Tak bych tam chtěla dát jiný, alee úbeec neevím jaký, abych neevybrala nějaký na.... ;)
Mátee už někdo nějaký zkušeenosti?

Heh.... taky už mi párkrát sjela kozačka z pedálu.... s tímhle souhlasím, že trochu vlhčí podrážka stačí a jede to jak namydlenej blesk.... napadlo mne to prozatím zkusit vyřešit tuningovými krytkami na pedály..... jiné řešení si ani nepřipouštím..... ;) Tímto se ptám majitelů pedálů s krytkami na jejich zkušenosti.

Pedály 16 roků 3 týdnů ago #2723

• Johnny
S Beetlem toho zas tak moc najeto nemám, ale co jsme měli Octavii 4X4, tak ani bahno na botách nevadilo. Kožená podrážka na lakýrkách mi taky neklouzala ani na sněhu, ani za deště když sem vlez do auta. :idea: Co zkusit nerez pedály - třeba Škodovka je dávala do O I RS, podle mě musej pasovat i na naše Brouky. Nebo třeba na http://www.autodoplnky.cz se něco najde. P.S.: Vycházím z toho, že Beetle nemá jiný pedály než jeho "chudý" příbuzný v rámci koncernu. :?:

Pedály 16 roků 3 týdnů ago #2725

• Káťa
Nino, ty tam máš takový ty obyč peedály za pár peeněz, co mají v každeejch doplňkách? Já právě neevím, jeestli by to stačilo vyměnit aleespoň za ty?? :roll:

Pedály 16 roků 3 týdnů ago #2729

• nina-ricci
Káťa napsal:
Nino, ty tam máš takový ty obyč peedály za pár peeněz, co mají v každeejch doplňkách? Já právě neevím, jeestli by to stačilo vyměnit aleespoň za ty?? :roll:

Káťo mám tam originál pedály, které tam namontovali soudruzi v NDR :lol: , žádné výměny neprobíhaly, takže klasické standartní pedály s gumovými nášlapy....asi koupím nějaké ty chromové tuning kryty s gumovými výstupy.... :roll:

Pedály 16 roků 3 týdnů ago #2735

• Káťa
nina-ricci napsal:
Káťo mám tam originál pedály, které tam namontovali soudruzi v NDR :lol: , žádné výměny neprobíhaly, takže klasické standartní pedály s gumovými nášlapy....asi koupím nějaké ty chromové tuning kryty s gumovými výstupy.... :roll:

Jjj, já mysleela, žee už jee tam máš. :oops: Koukala jseem na neetu, stojej tak 400,- , tak jee asi objeedeednám ať je klid, to see jinak fakt needa :cry: Tyhlee doceela ujdou
Přílohy:

Pedály 16 roků 3 týdnů ago #2737

• nina-ricci
Káťa napsal:
nina-ricci napsal:

Jjj, já mysleela, žee už jee tam máš. :oops: Koukala jseem na neetu, stojej tak 400,- , tak jee asi objeedeednám ať je klid, to see jinak fakt needa :cry: Tyhlee doceela ujdou

Tak to je pecka, právě jsem koukala na ty samé!!! Jsou pěkný... Vím, že Beczi je tam dokupoval, tak leda počkat až se vyjádří on, jak je spokojený, ale nevím, které tam dal. Mám strach, aby tam pasovaly, když je u nich univerzální, mám, být tedy v klidu, že mi na NB budou pasovat? Dnes člověk nikdy neví.....

Pedály 16 roků 3 týdnů ago #2744

• eALIEN
Přesně tyhle co máte na obrázku už tam s Beczim máme plus ještě nášlap, kterej vám tu chybí :!: Jednoznačně doporučuju .... ;)

Pedály 16 roků 3 týdnů ago #2745

• nina-ricci
eALIEN napsal:
Přesně tyhle co máte na obrázku už tam s Beczim máme plus ještě nášlap, kterej vám tu chybí :!: Jednoznačně doporučuju .... ;)

Právě jsem si našla fotky Becziho interiéru a fakt jsou to ony, a vypadá to dobře. Takže nekloužou? Zdá se, že budou bytelnější i pro podpatky, ve kterých řídím velice často a ráda.... a nášlap je samozřejmostí :-) btw. nehodil by si sem link, odkud jsi je objednával i s tím nášlapem....dík

Pedály 16 roků 3 týdnů ago #2753

• Johnny
Pokud Beczi a eAlien doporučujou, tak to o nich asi do budoucna taky zapřemýšlím, ale nevím zda nepoužiju origo VW pedály s ocelí (jsou třeba v O I RS).
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.100 sekund