Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

Téma: Pedály

Pedály 16 roků 3 týdnů ago #2803

• Káťa
No mě teeda čeeká jeeště úprav víc neež dost, peedály jsou jeen doplněčeek. Já asi půjdu do těch co jsee objevila beez nášlapu, nášlap see dá později dokoupit neebo později vybeeru jiný, teeď potřeebuju, aby to bylo funkční, což snad tamty budou :)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Pedály 16 roků 3 týdnů ago #2826

• Beczi
  • Administrator
  • Obdržená poděkování 8
Sem měl teď spoustu starostí z chystáním Silvestru, ale už jsu tu a nestačím vše číst. Koukám že tohle téma se týká mě, takže asi tak:

Ty nerezovy co tam máte někde levně NEBRAT! Nepasují na originál, proto je tam ten otvor na šroubek. To je leda tuzing.

Tyhle: http://autoramecky.cz/components/com_vi ... 8ec1e1.jpg jsou ty co tam mám- Je to originál na VW NB, Golf IV a Octavia I. Ptejte se tam, kde budou nejlevnejsi :-D ..jsou to proste GTI pedale pro VW. Me nabizeli ve VW jen naslap na Beetla za 10tis, jinej nemeli :-D . Tak sem tam kouil jen ty pedaly. Naslap me stal asi litr, + zhruba 500,- ty pedaly. Nebo se da koupit ta sada. Ja to objednaval prave na tom http://www.autoramecky.cz. Jinak v kozackach sem s tim nejel, ale je to skvely. Hlavne ted v zime, protoze z toho vystupuje ta guma, tak to neklouze. Instalace je jednoducha, ale chce to nervy :) . Jde to ztuha, je to totiz z gumy. A ten naslap ma jen sroubek nahore a vysunuje se smerem nahoru myslim. Na pedaly je u toho navod, jen se nasadi na original.
současnost: Beetle R-Line 2.0 TSI DSG 155 kW
minulost: New Beetle Turbo S 1.8T 20V 132kW (limited edition from USA)
minulost: New Beetle 1.9 TDI 66kW

Pedály 16 roků 3 týdnů ago #2828

• Ingi
Kdyz bych ja daval naslapy tak jedine na ozdobu. Moje siroky 46ky jen tak z nejakyho pedalu nesjedou :lol:

Pedály 14 roků 2 měsíců ago #10684

• Olie
Ja sa chystam si objednat z VW pedale co ma aj Audi TT, NB Turbo S a RSI tu su cisla na objednanie, stoja asi do tisic korun a netrebanic upravovat...

Brzdovy - 8N0721173A
Spojkovy - 8N0721174A01C
Plynovy - 8N1721647B
opierka ci ako sa to vola :) 1C1864777

Pedály 14 roků 2 měsíců ago #10690

• Johnny
Otázkou je, zda ty pedály ještě půjdou sehnat. Spousta dílů v příslušenství už se sehnat nedá a jsou pak jen univerzální levnější díly.

Pedály 14 roků 2 měsíců ago #10694

• LuFi
pedály se ještě dají sehnat, stojí kolem 500kč, ale tu opěrku na nohu jsem u nás na našich shopech nenašel. Ptal jsem se na ni v Porsche Plzeň (prodejce vozů WV,...) a chtěli za ni 3500 kč. Nakonec mi ji ji švagrová přivezla z USA a vyšla cca na 800kč

Pedály 14 roků 2 měsíců ago #10695

• Johnny
Opěrka se dá sehnat s vypětím sil, ale je pekelně drahá. Za 800 z USA je to v pohodě :-) .

Pedály 14 roků 2 měsíců ago #10696

• GEORGE
Tak opěrku nohy seženete za 1250Kč na [url=http://www.tuning-in.cz,nen]www.tuning-in.cz,nen[/url]í to tak drahé. Pedály běžně za 550Kč. Pasuje z Golf IV.

Pedály 14 roků 2 měsíců ago #10697

• Johnny
Jojo, máš pravdu Georgi, nicméně 1250 mi nepřijde ani moc, ani málo... Na to kolik je výrobní cena, ale to už je ohraná písnička...
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Vygenerováno za 0.066 sekund