Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Výhřev sedaček

Výhřev sedaček 15 roků 1 měsíc ago #8260

• Ingi
To se mi taky nezda, ze by to ukopnul.... je to dost pod sedackou... To uz bych spis veril tomu, ze se nekde dratek zlomil jak se sedacka frut odklapi. Ja bych to prvni asi meril v konektoru co jde do sedadla. Tim budes vedet na kterym smerem jit dal.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Výhřev sedaček 15 roků 1 měsíc ago #8264

• Johnny
Mě zas nevyhřívá spolujezdec, to jsou přežvýkané kabely... Jak máme zvedací sedačky, tak to trpí.

Výhřev sedaček 14 roků 11 měsíců ago #8711

• Killingman
Tak u mě je to prý prosezené vyhřívání, až do sedačky proud jde :-( Netušíte někdo MOC PROSÍM kde koupit jen ty desky poblázněný a kdo by to zvládnul levně a kvalitně přehodit? Přeci jen odjebávat celou sedačku od polstru a zase to cpát zpátky se mi fakt moc nechce :-( (

Výhřev sedaček 14 roků 11 měsíců ago #8712

• Johnny
Ahoj, v Pardubicích to umí kde jezdím. Dali by tam kevlarovou dečku která se nedá prosednout. Řeší teď cenu a jak rychlí umí být. Ozvu se.

Výhřev sedaček 14 roků 11 měsíců ago #8721

• Killingman
Johnny napsal:
Ahoj, v Pardubicích to umí kde jezdím. Dali by tam kevlarovou dečku která se nedá prosednout. Řeší teď cenu a jak rychlí umí být. Ozvu se.

Moc díky, jde mi hlavně o zachování stávajícího ovládání, tady mi taky nabízeli že za pár korun dodělají nějaký výhřev, ale nějak ovládání bokem, na to kašlu :-( Sakra že bych byl tak těžkej, že bych to prosednul? :-) )))

Výhřev sedaček 14 roků 11 měsíců ago #8723

• Johnny
Mě nevyhřejvá spolujezdec ;-) .

Výhřev sedaček 14 roků 10 měsíců ago #8819

• Ingi
Johnny, jak to vypada s tou firmou? Uz mas nejaky info... jak a za kolik a tak? :D Dík

Výhřev sedaček 14 roků 10 měsíců ago #8837

• Johnny
Tak info už mám, udělají to u nás v Pardubicích. APP s.r.o., cena bude rozumná, nicméně karbonová dečka výhřevu na 1 seddadlo stojí cca 1 400,- Kč + práce. Ještě snad seženou originální výhřevy, tam by se cena na 1 sedadlo pohybovala 500,- - 1 000,- Kč + práce. Osobně se domlouvejte na tel. 466 636 261. Odkázejte se na mě a New Beetle club, ví o Vás. Johnny

P.S.: u mojeho spolujezdce byl nepatrně vysunutý konektor, proto nevyhříval :-D .

Výhřev sedaček 14 roků 10 měsíců ago #8839

• Mara1985
Čau šel by udělat víhřev i na zadních sedačkách?

Výhřev sedaček 14 roků 10 měsíců ago #8841

• Johnny
Ahoj, určitě, to problém není, jen se musíš dostat pod čalounění. P.S.: Příště necituj předchozí příspěvek.
Vygenerováno za 0.434 sekund